Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

FM 100 Sort/Grøn Inliners

(9)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fila FM 100 Sort/Grøn er et par speed skates, og de byder på en god sammenhæng mellem performance og pris. Hvis du er klar til at komme op i fart og forbedre dine tider, er disse rulleskøjter ideelle til dig. Disse Fila speed skates er udstyret med en blød støvle i høj kvalitet. Den bløde konstruktion sikrer et behageligt fit. Fila FM 100 Sort/Grøn følger normal skostørrelse. Vælg gerne samme størrelse som dine normale sko. Disse rulleskøjter passer dig, hvis du har lidt brede fødder.

  • En mid-cut cuff giver god balance mellem ankelstøtte og fleksibilitet. Et godt match til dig, der er let øvet eller øvet og klar til næste niveau
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Det flade setup med hjul af samme størrelse giver en lækker, stabil base
  • 100mm hjul med en hårdhed på 84A og en spids profil giver minimal friktion og dermed optimeret hastighed
  • Anatomisk udformede inderstøvler, som matcher dine fødders naturlige form og giver øget komfort
  • Inderstøvlen er lavet af åndbar mesh, så dine fødder kan komme af med varmen

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Hjuldiameter:
100mm
Frame-materiale:
Aluminium, 6000 Series
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Snøre, 2x Mikro-justerings spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-9
Hjul hårdhed:
84A
Frame-type:
Flat setup
Deck højde:
905/105mm
Hjulbase:
325mm
Maks. hjuldiameter:
100mm
Støvlemateriale:
Mesh, Plast
Inderstøvle materiale:
Åndbart mesh
Cuff:
Fleksibel, Mid-cut
Montering:
195mm
Bremse:
Ja, Inkluderet (valgfri)
Vægt:
1695g
Anbefalet til:
Fitness skating, Speed skating
Vis alle

anmeldelser   (9)

Mit førstehånds indtryk var, åh nej! Støvlen var alt for stor. Jeg er vant til at skulle gå op i str. 43 eller 43,5 fordi min fod er bred; men disse støvler er de bredeste jeg nogensinde har set. En filtsål under indersålen, har mindsket dette problem. En anden ting var at de stadig var svære at stå på, og at højre fod havde en tendens til at falde indad. Det viste sig at hjulenes alignment var helt forskellige på de to sider. Jeg har ikke forstand på det, så jeg satte dem til at pege lige frem, og forskød slidsken 2mm ind mod indersiden, for at undgå at fødderne falder indad. Det virker meget bedre, og der er igen sjovt at køre. Jeg skal stadig vænne mig til at de er tungere end jeg er vant til, og sværere at køre på, formentlig fordi hjulene er større end jeg er vant til.
Leo Laursen (Lystrup)
25-10-2015
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Super godt produkt, rigtigt glad for det allerede. Jeg havde bestilt en anden model med næsten ingen ankelstøtte, og fik hurtigt byttet til denne istedet, god skøjte!
Nikolai C. (København NV)
06-05-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Skridskorna levererades enligt överenskommelse, sitter som handsken och rullar som de ska. Säsongen har precis börjat så det är ännu så svårt att ge ett slutgiltigt omdöme. Spännena är ännu så länge riktigt bra, ska dock bli intressant att se om de fungerar lika bra efter en sommar med kontinuerlig åkning. Om skridskorna kommer att leva upp till samtliga förväntningar är de värda sitt pris.
Oscar Andersson (Malmö)
29-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
De kändes bra till en början men nu skaver det lite på ena foten. De är ganska stela och jag har lite svårt att spänna fast dem ordentligt. Har åkt ca.100 km hitills, de kanske blir mjukare. Thorleif O (Uddeholm)
Agne Torleif Olsson (Uddeholm)
22-06-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 9 anmeldelser
SkatePro