Fri fragt over 500 DKK* 180 dages bytteret Fri returfragt Sikker betaling Log ind  |  Kontakt os |  Om SkatePro
SkatePro
E-mærket
Rulleskøjter
Værd at vide
 Mærker
 Størrelse Hjuldiameter
 Støvle type
 Støvle materiale

Rulleskøjter til børn (fra 3 år)

Rio Roller LeopardRio Roller CandiRio Roller Passion
SFR Racing Storm Pink Justerbar RulleskøjteRoces Classic Roller 1Rio Roller Blueberry
SFR Stomper RulleskøjteRio Roller GuavaRio Roller Grape
SFR Vision GT børne rulleskøjte LillaSFR Racing Storm Blå Justerbar RulleskøjteSFR Vision GT børne rulleskøjte Pink
SFR Racing Typhoon Justerbar Blå RulleskøjteSFR Vision GT børne rulleskøjte BlåSFR Racing Typhoon Justerbar Pink rulleskøjte
Cars Side-by-Side børne rulleskøjte sætRio Roller RaveRio Roller Rød

Rulleskøjter til børn er en kategori, der dækker over side by side rulleskøjter til både drenge og piger. Side by side rulleskøjterne er især egnede til mindre børn, fordi hjulmonteringen gør, at barnet nemt kan holde balancen – også ved lav fart. Nogle af modellerne er meget børnevenlige, da de har:

  • praktisk lukkesystem, så barnet selv kan tage støvlen af og på
  • udtagelig og vaskbar inder-støvle
  • justerbar støvle

Andre er mere lig voksenmodellerne af udseende og funktion.

Hvilke børnerulleskøjter skal jeg vælge?

Typisk vil det være sådan, at børnerulleskøjter i mellem pris klassen er gode begynder rulleskøjter, der kan bruges til motion og leg. Dog afhænger kvaliteten ikke altid af prisen. For at sikre at du har et stort udvalg af rulleskøjter at vælge imellem, har vi modeller i mange modeller og prisklasser. I den lave ende har vi rulleskøjter, der er deciderede legetøjs rulleskøjter. Selvom de kan være udemærkede til små børn, skal man ikke forvente høj kvalitet eller særlige features ved denne type af rulleskøjter. I den høje ende har vi bl.a. modeller fra Rio og Roces, der er meget lig voksenmodellerne. Generelt forsøger vi dog altid at sørge for at have rulleskøjter i god kvalitet. For yderligere information kan du læse guiden Køb af rulleskøjter.

Valg af størrelse?

Mange børnerulleskøjter er små i størrelsen, derfor kan det være en god idé at vælge en rulleskøjte, der er 1 eller 2 størrelser større end barnets skostørrelse. Husk dog at læse beskrivelsen til den rulleskøjte du vælger, her vil det som regel fremgå, om den valgte model er lille eller stor i størrelsen. En praktisk feature ved flere af børnerulleskøjterne er, at de er justerbare og at de dermed kan vokse med barnet.