Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Igniter 100 Sort Inliners

(6)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Rollerblade Igniter 100 Sort er et par speed skates, og de er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske sporten. Vær forberedt på at disse rulleskøjter er ultrahurtige. Disse Rollerblade speed skates er udstyret med en blød støvle i høj kvalitet. Den bløde konstruktion sikrer et behageligt fit. Rollerblade Igniter 100 Sort følger normal skostørrelse. Vælg gerne samme størrelse som dine normale sko. Disse rulleskøjter passer dig, hvis du har lidt brede fødder.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Et Hi/Lo setup med større hjul bagerst og mindre hjul forrest betyder, at du hele tiden kan være klar til at sprinte
  • Powerstrap til at holde hælen på plads og give ekstra kontrol uden at gå på kompromis med komforten
  • 1x90mm - 3x100mm hjul med en hårdhed på 85A og en spids profil giver minimal friktion og dermed optimeret hastighed
  • 'Built-in liner' betyder, at foringen er integreret i yderstøvlen, så den ikke kan glide rundt, hvilket resulterer i bedre komfort og mere direkte styring

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Indbygget
Lukkemekanisme:
Speed lacing, Powerstrap, Mikro-justerings spænde
Kugleleje præcision:
SG9
Hjul hårdhed:
85A
Frame-type:
Hi Lo
Hjulbase:
310mm
Støvlemateriale:
Mesh
Cuff:
Høj ankelstøtte
Montering:
195mm
Bremse:
Inkluderet (valgfri)
Vægt:
1600g
Anbefalet til:
Fitness skating

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (6)

Igniter 100 er et par rigtig gode semi - speedskates. Det er mit første par i ca 10 år og jeg er ret tilfreds med dem. Hvis man ikke er vant til de store hjul og frame kan det kræve lidt tilvending. Hvis man som mig vil bruge dem til transport ved middeldistance ture (_10 km) har de dog et rigtig godt mix af hastighed og robusthed, som let urban og skiftende kvalitets asfalt kræver. Der er dog begrænsede muligheder i skøjten hvis man ønsker at bruge dem til "tricks" eller andre Freeskate bevægelser pga. længden på frame og hjul. Overall er det en rigtig god skøjte som jeg er meget tilfreds med selvom en ordentlig mulighed for justering af hjul størrelse/type ville nok gøre den endnu mere anvendelig. Generel oplevelse: Meget god.
Jesper Thomsen (Slagelse)
27-08-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Veldig bra skøyter med god ankelstøtte. Minus for at skosnorene røk altfor raskt.
Frode Berg (Randaberg)
08-09-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra skøyter!
Lars Meløe (Asker)
20-08-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Deilige å gå på. Lang rulleflate og myk støvel gir mindre kontroll og gjør det vanskeligere å stanse med hockeystop. Herlige å gå lang tur med. Gnager litt på leggen, men det går forhåpentligvis over etter litt bruk.
Håvard Kristiansen (Oslo)
15-08-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Mycket bra inlines! Jag har haft dem i ca fyra månader åker 7-10 km 1-2 gånger i veckan och de har fungerat utmärkt. Jag har inte åkt inlines sen jag var 10 år (31 år nu) så mina muskler är inte alls anpassade för detta. I början tyckte jag att de var för mjuka, vristerna och vadmusklerna var rejält ansträngda första 2 månaderna, men nu när jag har vant mig så är de väldigt bekväma. De är stabila och jag upplever dem som relativt lätta att ta fart med och även att åka fort med. MEN! De är meningen att åka rakt fram! Det låter kanske konstigt, men att svänga för sänka farten eller hålla ner farten i branta backar kräver att en anstränger sig. Tricks är inte att tänka på. Jag ville ha ett par skates som jag kunde åka ganska fort, ganska långa sträckor med och för det är de utmärkta! Snygga också, med sin enkla svarta design.
Tomas Jonsson (Örebro)
21-10-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Passar min fot perfekt, sitter väldigt skönt. Rullar lätt som vinden, bra balans
Hans Mingert (Fjärås)
06-05-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro