Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Vi 100 Pure Inliners

(11)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Powerslide Vi 100 Pure er et par speed skates, og de byder på en god sammenhæng mellem performance og pris. Vær forberedt på at disse rulleskøjter er ultrahurtige. Disse Powerslide speed skates er udstyret med en hård og semi-soft støvle i høj kvalitet. Så hvis kraftoverførsel og støtte er vigtigt for dig, har du her et par rulleskøjter, der leverer det du søger. Powerslide Vi 100 Pure er små i størrelsen. Vælg gerne en størrelse større end din normale skostørrelse. Disse rulleskøjter passer dig, hvis du har lidt smalle fødder.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Det flade setup med hjul af samme størrelse giver en lækker, stabil base
  • 100mm hjul med en hårdhed på 85A og en spids profil giver minimal friktion og dermed optimeret hastighed
  • Udtagelige liners der er varmeformbare, ventilerede og anatomisk formede

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med Powerslide Vi 100 Pure Inliners:

Kompatible dele

Specifikationer

Hjuldiameter:
100mm
Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Semi-soft, Hård
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig, Varme formbar, Ventileret, Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Asymmetrisk snøring, Spænde, Drejeknaps-justering
Kugleleje præcision:
ABEC-9
Hjul hårdhed:
85A
Frame-type:
Flat setup
Deck højde:
95/105mm
Hjulbase:
304mm
Maks. hjuldiameter:
100mm
Støvlemateriale:
Komposit
Inderstøvle materiale:
Skum, Neopren, Microfiber
Cuff:
Høj ankelstøtte
Montering:
195mm
Bremse:
Justerbar
Vægt:
1490g
Anbefalet til:
Speed skating, Træning skating

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (11)

De FEDESTE skøjter, har altid kørt på k2 rulleskøjter , så jeg var lidt betænkelig ved at skifte til powerslide, men uden grund. De er så gode, og især lukkesystemet er genialt
Margit Nørby (Løsning)
15-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rulleskøjterne er rigtig gode, og jeg er helt tilfreds med den personlige vejledning vi modtog fra en Skatepro ansat omkring præcisering af den rigtige model. Rent funktionelt er vi fuld ud tilfreds med denne speed skate. Det viste sig at der var en syning i inderstøvle der var gået op, og straks efter jeg anmeldte dette blev der taget fat og lovet en ny vare til erstatning. God service er nemt når alt kører på skinner men man kan virkelig snakke om god service når det strækker sig ud over selve købstidspunktet og sikrer, at kunderne kommer godt og yderst tilfreds i mål. Tak for en god oplevelse, vi vil handle hos jer igen.
Jonathan Cope (Holstebro)
05-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Støvlen er utrolig behagelig, let at justere og sidder virkelig til om godt om foden - jeg bestilte dem først i str. 38, men fandt størrelsen lidt for lille, og måtte bytte dem til en str. 39, så et size-up er måske en god idé. Hjulene er de største jeg har haft (100 mm), og det kan virkelig mærkes på farten; man flyver afsted. Bremsen sidder lidt højt, og man skal vippe foden lige rigeligt bagover - dog kan den vist godt sættes ned. Uden tvivl den bedste skøjte jeg har haft.
Eva R. P.
29-10-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god skøjte, de trykkede dog lidt i starten, men hvis man bruger den lille medfølgende strømpe under de normale strømper, så sidder de rigtig godt. Målene på størrelserne passer ikke helt, jeg havde først bestilt en str. 40 ud fra de mål der stod, men endte med en str. 42.
Heidi G. (Jyllinge)
15-09-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
De bedste jeg har haft, super gode når man stadig har brug for bremsen. Lever op til mine forventninger.
Carina J. (Ishøj)
02-09-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Det kan være litt slitsomt og bremse i en lengre nedoverbakke siden hjulene er såpass store, men bremsene kan justeres ned. Problemet er og skifte bremsene, for det var skikkelig klønete og jeg brukte laaaaang tid. Så små skruer at det er nesten ikke mulig. Jeg har også innsett at disse skøytene blir for utfordrende for meg pga de stor hjulene og med bremser som fort slites ned. Det er ingen god kombinasjon i en nedoverbakke da du plutselig føler du ikke får til og bremse lenger. Skøytene er gode og ha på beina, men jeg går tilbake til K2 som er definitivt de beste og som har bremser det er enkelt og skifte. Får prøve og selge disse videre, men foreløpig er det ingen stor interesse for dem. Brukt dem maks 3 ganger. Går aldri vekk fra K2 skøyter igjen. Dessverre var det og kaste penger rett ut av vinduet og kjøpe powerslide.
Linda Iren Jensen (Hønefoss)
26-04-2017
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hei Linda
Jeg er lei for å høre at skøytene ikke levde opp til forventningene. Større hjul ruller hurtigere enn mindre hjul, så det krever jo at man har erfaring med skøyter og føler seg trygg på mindre hjul før man beveger seg over på større. Bremsen kan byttes og justeres med enkelt bolt som går igjennom bremseklossen. Om du har vanskeligheter for å bytte/justere bremsen, så ta gjerne kontakt med oss på email@skatepro.no, så skal vi se om det er noe vi kan hjelpe deg med :)
//Petter
De känns sköna och är väldigt fina. Rullar bra men gav skavsår på insidan av ena hälen. Sedan är det ett konstigt ljud på den vänstra sidan. Låter som det är ett av kullagren. Men det är inget fel på rullet.
Robert Djupsjö (Köping)
22-05-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Otroligt nöjd, bra rull, väldigt bra stabilitet för foten och spännet ovanpå är helt klockrent! Rekommenderar dessa om du är ute och letar i denna prisklassen!
Eric Sahlin (Lund)
08-05-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Grym inlines! Bra funktioner med att spänna dom och perfekt för nybörjare men också när man väl fått in vanan! Rekommenderas :)
My Andersson (Malmö)
06-05-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 11 anmeldelser
SkatePro