MENU
×
Tilbage |

Your Own Wave Truck Pakke

DKK 749,-
Your Own Wave
Zoom

Beskrivelse

Den 3. udgave af YOW truck-pakken er endelig klar. Hele opsætningen er blevet opdateret med tilføjet materiale til kendte svage punkter på systemet. Dette har gjort behovet for at skifte mellem fjedre mindre vigtige. Denne specifikke pakke leveres med en 5 mm fjeder, som er beregnet til riders med en vægt over 50kg.

Your Own Wave-systemet er et unikt truck setup for cruiser- og longboards. Takket være dette innovative YOW truck-monteringssystem får du en ægte surffornemmelse på en hvilken som helst asfalteret overflade.

Systemet giver trucken et ekstra drejepunkt. Det gør, at du kan tage super skarpe, pumpende sving.

OBS! Trucks er ikke inkluderet

 

Anmeldelser

Funny to ride, but for me a little bit too high.
Alan J. (Hinnerup)
06-08-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jeg er virkelig glad for dette produkt. Det giver helt andre muligheder at køre på. Har både haft det monteret på kort cruiser og longboard. Virker efter hensigten på begge typer. Men vil anbefale det til longboard. Da det gav mig den mest stabil og flydene surfer fornemmelse. OBS. de små skruer det holder fjederen på plades. Skal sikkeres med loctite, da de hurtigt ryster sig løs. Og at man spænder sine trucks stramt da YOW'en står for at dreje boardet i stedet for trucksene.
Dan C. (Christiansfeld)
23-08-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket