Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Savant 165 Longboard Truck

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Folket bag Paris Truck Co. har arbejdet yderst hårdt og fokuseret med deres Savant truck til longboards. En ny tilgang til nogle af de centrale elementer, der udgør en truck.

En af de større ændringer har været at gå med en fuldt smedet hanger i modsætning standarden, som er støbte hangers. Dette giver dig en langt stærkere truck, som også er mere præcis i både kontrol og tolerancer. Pivot-pinden er meget mindre og inspireret af downhill race. Det gør det muligt for Paris at anvende en kraftigere pivot cup bøsning, som giver en bedre vibrationsdæmpende effekt og sikrer en mere jævn kørsel.

En anden stor ændring er det patenterede Captive Axle Lock system, som låser akslerne meget bedre til hangeren. Det sikrer snorlige trucks, som forbliver lige meget længere end andre systemer. Designet omkring kingpinbolten er blevet forbedret betydeligt for at hjælpe med at fjerne "slops", når du laver slides og derudover er det også med til at gøre downhill-kørsel meget mere stabil ved høje hastigheder.

Specifikationer

Hangerbredde:
165mm (6.5")
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger
Antal per pakke:
1
Materiale:
Aluminium 6000 Series
Monterings bolte:
Ikke inkluderet
Cushioning:
90A
Hanger Degree:
43°, 50°

Fra samme mærke

Vis alle

SkatePro