Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
USD

Carbon Free Team Hvid Boot Only

(1)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Carbon Free Team støvlen er en Softboot hybrid med forbedringer omkring cuffen, for øget holdbarhed og en bedre fleksibilitet. Pløsen er fremstillet i ét stykke af forskellige typer af skum, hvilket gør støvlen komfortabel, flexibel og behagelig. Denne konstruktion er også valgt, for at sikre at der ikke opstår rynker/overskydende materialer, der kan forårsage vabler.
Invendigt er støvlen formet med flere flexzones, for at rumme den ekstra cuff og samtidig bevare støtteevnen - med et afgørende opgradering i forbindelse med den fremadrettede flex, som sikrer langt bedre kontrol i landinger.

Specifikationer

Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Indbygget, V-Cut, Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Snøre, Powerstrap, Mikro-justerings spænde
Hjulbase:
260mm
Støvlemateriale:
Plast, Komposit, Læder
Inderstøvle materiale:
Skum, Neopren, Microfiber
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Indbygget
Anbefalet til:
Aggressive skating

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (1)

Veldig fornøyd hittil, som kjendt er disse litt trange i begyndelsen men de former seg med foten etter hvert, de er litt smale fremme med tærene,så har du brei fot er ikke disse helt for deg. det er også lurt å bruke tynne sokker, jeg valgte heldigvis riktig størrelse på disse som jeg bruker vanligvis i sko,det hjelper også på å utvide skoen litt vist du presser inn noe papir eller plast for å lage de litt romsligere,gjerne mellom hver session. Etter å ha skatet hardshell i mangen år var det litt uvandt med "softboot" ,det menes at du kan lett slå deg på foten rundt tærene om du treffer en trapp feil da disse har beskyttelse kun i nedre kanten. ellers virker disse som ett fint alternativ for oss som liker flex. Fornøyd med mitt kjøp.
Dag h. (Sandane)
05-09-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro