Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Myfit Dual Fit Crown skate linere er den mest teknologisk avancerede liner til dags dato. Ikke nok med at de er avancerede i sig selv, men det er de brugte materialer til at lave disse vidundere også. For eksempel vil 3D latex memory skummet huske sin originale position. Dette betyder at skummet vil presses sammen under f.eks. en tung landing - men vil hurtigt få sin originale struktur tilbage, hvilket sikrer en tæt og behagelig pasform, som du vil forvente fra en liner som denne.

Dual fit er sikret af et unikt stykke neopren sat fast i fronten. Denne kan blive tilpasset og kan gøres mindre, hvis der er brug for det.

Crown lineren er den mest optimale måde at sikre det mest komfortable og vedvarende fit. De justerbare flex & kontrol snørebånd lader dig optimere lineren, så den passer din personlige skate stil bedst.

Siden Dual Fit lineren er ret tyk i anklen/læg området, anbefaler vi kun af bruge den sammen med skates, der har en bred skal eller som tidligere er brugt med brede linere.

For at sikre et unikt fit for hver individuel bruger - har Powerslide lavet lineren formbar ved varme. Klik her for at se en detaljeret beskrivelse af hvordan man former lineren.

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (9)

Blød, behagelig og holdbar liner. Klart pengene være
Daniel Nielsen (Aalborg)
27-09-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
25-08-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
11-06-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 9 anmeldelser
SkatePro