Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Jade Derby Rulleskøjter

(3)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Disse Chaya derby rulleskøjter er gode til begyndere som gerne vil i gang med roller derby og skatere som leder efter en godt ventileret low-cut derby skøjte. Det er en rulleskøjte af høj kvalitet, men som ikke koster kassen. En ekstra sej egenskab er, at du let kan opgradere plate, hjul og andre dele hvis du finder ud af at Roller derby er noget for dig.

Støvlen er formet i en lavt slynget profil, som en sneaker sko, og beklædt med Polyurethan Nano læder, som er blødt at røre ved men stadigvæk modstandsdygtigt overfor slid som kan opstå ved kontakt med gulvet eller andre derby spillere. Poron/EVA polstringen er super blød og komfortabel og kan holde dig kørende hele dagen uden at gå på kompromis med komforten. For at forbedre pasformen, har Chaya lavet støvlen og lineren varme-formbar så du kan opnå den helt perfekte pasform. Støvlen er lavt udskåret for ekstra manøvredygtighed.

Shari 3.0 plates som er på disse Jade skates er lavet af en blanding af Nylon og fiberglass, som er både slidtærkt, holdbart og let. På grund af Dual Center Mounting systemet kan du bruge de fleste Chaya støvler på dem, men systemet lader dig også ændre støvlens vinkel så den passer perfekt til din personlige stil. Power Toe systemet giver dig mere kraft, hastighed og kontrol og holder dine muskler en smule forspændt, så du let kan reagere hurtigt og skifte retning lyn hurtigt.

Trucksne er lavet af aluminium og har en vinkel på 20º.

Octo Propel hjulene er brede og grippy og har et durometer på 92a

Chaya Controller toe-stopper giver dig ekstra kontrol og manøvredygtighed. De semi-bløde Jelly Interlock bushings skaber en fin balance mellem komfort og kontrol. Wicked ABEC7 kuglelejerne giver ubesværet fart.

Specifikationer

Plate-materiale:
Fiber, Plast, Komposit

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (3)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (3 anmeldelser)

SkatePro