MENU
Tilbage |

Roll-Line Killer Plates

DKK 2.799,-
Roll-Line

Værd at vide

Zoom
Vælg størrelse 
Se lager i butikker
Gem til senere
 stk

Beskrivelse

Roll-lines Killer plates er high-end plates til roller derby rulleskøjter. Et oplagt valg til spillere der er på jagt efter et setup med ultra lav vægt og høj manøvredygtighed. Basen er fremstillet af en speciel aluminiumslegering i letvægt, og trucksene er fremstillet af holdbart stål. Hele designet er baseret på en tværstiver-konstruktion, som sikrer fremragende strukturel stivhed, mens den bidrager til den lave vægt på samme tid.

Trucksene er forskelligt vinklede for at skabe små, men mærkbare forbedringer. En mere aggressiv hældning på den forreste aksel gør det lettere at dreje og kræver mindre push fra køreren. Den lavere vinkel på den bagerste aksel sikrer en god stabilitet og hjælper til med at centrere hjulene i sving.

Killer derby plates bruger Roll-Lines egne cushions. I denne opsætning følger der cushions med medium hårdhed med.

Med klik-tilspændingssystemet har det aldrig været lettere at sikre en helt ensartet tilspænding af dine trucks. Spænd møtrikken, indtil du hører et tydeligt klik. Derefter skal du blot tælle antallet af klik, som du hører, indtil trucksene sidder, lige hvor du vil have dem. Derefter er det blot at gentage på den anden plate, så får du et ensartet resultat hver gang.
For øget kontrol når man kører baglæns, anbefales det at stramme den bagerste møtrik - ét klik mindre end den forreste truck.

Platesene kommer med Roll-Lines Ambra Super Professional tå-stopper. De er lavet af naturgummi og efterlader ikke mærker på gulvet. Endvidere sikrer brugen af ​​naturgummi et bedre greb, som gør det lettere at ændre retning hurtigt og lave hurtige stop.

Denne version har 8mm aksler og bruger et metrisk gevind i tå-stopper monteringen.

Alle nødvendige værktøjer til at foretage justeringer kommer inkluderet i en fin og praktisk lille værktøjstaske.

Specifikationer

Vægt:
565g
Anbefalet til:
Roller Derby

Værd at vide

Anmeldelser

Ingen anmeldelser. Vær den første der anmelder dette produkt.

Vi er e-mærket