Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

California Roll Hjul

(10)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

4-pack Shark California Roll hjul er egnede til cruiser skateboards, longboards og surfskates. Urethanen som er brugt i disse hjul er af høj kvalitet, hvilket gør at de er holdbare og som skabt til hårde sessions. Disse hjul er støbt i Super High Rebound (SHR) PU-gummi og er derfor særdeles egnede til skateboarding. Medium-størrelse hjul, som har en diameter på 60 mm, er alsidige og fungerer til alle stilarter indenfor longboard.

Bløde hjul som disse Shark hjul med en durometer på 78A giver dig smidige ture på ujævne veje og giver samtidig et solidt vrejgreb til at pumpe.

Specifikationer

Hjuldiameter:
60mm
Hjul hårdhed:
78A
Hjul per pakke:
4
Hjulmateriale:
PU støbt, SHR
Vis alle

anmeldelser   (10)

Jeg er blevet virkelig glad for mine Shark wheels i hvid. De er vildt flotte og flippede til den gode side med den firkantede illusion. De sidder perfekt på mit 1987 Nicky Guerrero G&S Cyclops og hænger på væggen! Kan kun anbefale dem.
Frederik Malmvig (Hillerød)
06-01-2021
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fantastisk gode hjul! Funket akkurat som forventet. Ruller fort, stabilt og kommer seg over hinder som steiner, pinner eller hva enn som måtte ligge i veien.
Kaspar Matias nybø (EGERSUND)
31-03-2021
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Great product!!
Jinkee uy (Newport)
10-11-2021
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Great wheels for my penny board. My campus has brick walkways and I needed something that wouldn't send me flying when I hit one wrong.
Hannah Jones (Charlottesville)
27-07-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 10 anmeldelser
SkatePro