Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

F-16 Falcon Plus Plate

(1)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Disse aluminiums Falcon Plus plates fra Pilot er nogle af de letteste derby plates på markedet i øjeblikket. Det er Pilots top-of-the-line model og de er spækket med lækre detaljer, der helt sikkert vil fange opmærksomheden fra dine holdkammerater i Derby Leaguen.

Vinklen på kingpins er 16º, hvilket gør Falcon Plus til en mere livlig plate end f.eks. 10º kingpin-opsætninger. Det er også mere stabilt end et 45º setup.

Trucksene kan indstilles mellem pivot-ball og baseplates. Det betyder, at du kan justere vinklen i dette område, så den passer præcist til din foretrukne skøjtestil. Dette i kombination med Bionic Medium soft cushions, gør dette setup meget responsivt og sikrer dig optimal kontrol.

Falcon Plus leveres med Bionic Super Toe stoppers, som er ekstremt holdbare. Desuden er de for-skårede i en vinkel, som gør dem perfekte til at lave slides i dine nedbremsninger. En speciel gummiformel gør at de ikke efterlader bremsestrejer på gulve.

Falcon Plus sættet er kompatibelt med ældre versioner af Falcon plates fra Pilot. Det betyder, at du nemt kan kaste smide dine plates på dit gamle Falcon setup og rulle afsted igen.

Features:

  • Ekstruderet aluminium 6061-T6
  • Mikro-klik justerbare kingpin møtrikker
  • High rebound uretan bushings
  • Vægt: 508 gram per komplet plate (størrelse 5.75")

Inkluderet i pakken:

  • Komplet plate sæt
  • Bolte, spændeskiver og møtrikker til montering af støvler
  • Værktøj
Vis alle

anmeldelser   (1)

Very responsive and lightweight plate. Feels awesome and makes the hockey stops and lateral movements a breeze!
N. Kjer (Aarhus C)
27-09-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro