Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Phuzion Pure Dame Beskyttelsessæt 3-Pak

(19)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Powerslide Phuzion 3-pak beskyttelsessættet er en god kombination af beskyttende polstring for de fleste roller-sports- Sættet har en A+++ sikkerhedsrating og kommer med to forskellige størrelser.

Det super lette 600D nylon mesh materiale giver åndbarhed og snazzy looks, mens indersiden er lavet med Cool Max™ materialer for et frisk og behagelig følelse, når man har det på.

Caps'ene er lavet af high impact proof PE og kommer med ventilationshuller.

EVA polstring er let og takket være konstruktionen af dual density er de også åndbare, hvor det er nødvendigt.

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (19)

Skuffet over elastikken på sættet! Jeg er lidt i den større ende, så valgte en størrelse xl, for at være sikker på at kunne passe det. Men det er no way near muligt! Elastikkerne på albue og knæ er kun små lukke lapper a hver sin side. For at kunne lukke det, skal man være ret tynd for at kunne bruge sættet. Det er umuligt at kunne bruge, medmindre at man vil have meget ondt imens man har det på. Det virker som om at elastikkerne er lavet i en standart størrelse, som ikke følger med størrelserne op. Selv min kæreste, som er helt normalvægtig, men skal have samme størrelse pga højde, synes at elastikkerne er alt for lille og gør ondt på ham at have på. Er meget skuffet! Resten af udstyret virker til at være god kvalitet, men kan jo af gode grunde jo ikke teste det ordentligt.
L. Hansen (Herning)
22-10-2019
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Tak fordi du tager dig tid til at skrive dette review!

Det kunne godt lyde som om det ikke er et godt sæt til dig.
Du er altid velkommen til at få byttet varen til et sæt som passer bedre.

Vi vil gerne hjælpe med at finde et godt alternativ.
Kontakt os endelig på enten:
tlf: 70500333,
email@skatepro.dk,
eller på vores online chat.

Vi ser frem til at høre fra dig 😀

/Nicki
Lidt besværlige at tage på, bliver nok ikke brugt
Lisbet Olsen (Skibby)
02-09-2019
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Godt produkt, men vi måtte bytte det.. for det er godt nok en dame med store hænder de har brugt som model.. Hånd størrelsen er disproportionalt stor ifht resten.
Frits L. (Skovlunde)
21-01-2019
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hej, og tak for din anmeldelse.

Jeg beklager besværet med at finde den rigtige størrelse.. Vi arbejder for tiden på at optimere vores størrelsesguides, så de bliver mere specifikke.
Tag endelig kontakt til os på email@skatepro.dk eller 70 50 03 33 hvis vi skal vejlede ift. et nyt beskyttelsessæt!

/Martin :-)
Well made and comfortable. the best pads I have found so far. shame they don't sell the risk cards separately at that's all I needed
Ryan V. (London)
26-08-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Good quality product, tough plastic, well padded and secure fitting, and I was pleased at the bargain price. Unfortunately I found the large sized wrist protection a little too large and the knee protection too tight for my chunky legs! I returned the product with no fuss and purchased alternative items to match my sizing.
E. Jones (Manchester)
19-03-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
I was hoping for something a little more durable, they seem a little "thin" for my needs. I have used the wrist guards as intended, and they almost broke the second time,serious flex occured. I cant help but wonder if the men's version is built differently? I am hoping they will last...thank you
lisa m smith (LAS VEGAS)
10-07-2018
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Bra skydd till ett bra pris. L/XL i damstorlek tänkte jag funkar säkert bra för en man också, och skydden passar för mig. Men jag kan instämma i tidigare recensioner att handledsskyddet är proportionellt mycket större i storleken i jämförelse med de andra skydden.
Anders E. (Lund)
25-02-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
sitter bevämt på men handledsskydden lär rent för stora för mina händer har kombinerat denna produkt med mindre handleds skydd.
Karin Eleonora Henriksson (Simrishamn)
11-06-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 19 anmeldelser
SkatePro