Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Missy Junior Rulleskøjter

(15)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Head Missy Junior er et par inliners til børn, og de er designet til de bedste præstationer. Med et design, der imødekommer børnenes behov, er de perfekte til at gøre sig de første erfaringer på rulleskøjter.

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Hjuldiameter:
76mm
Støvle/Skal type:
Semi-soft
Støvlemateriale:
Mesh, PVC
Inderstøvle materiale:
Mesh
Inderstøvle detaljer:
Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Snøre, Mikro-justerings spænde, Velcro
Cuff:
Høj ankelstøtte
Frame-materiale:
Aluminium
Frame-type:
Flat setup
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Bremse:
Inkluderet (valgfri)

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (15)

Flotte og gode rulleskøjter
Anne Rosendahl
20-04-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super fine rulleskøjter!
Sanne Lythje Christensen
10-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super gode og nemme at få på
Eva Christine Urne (København N)
31-01-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Synd, for dette er flotte rulleskøyter, egentlig. Ga disse til min datter i bursdagsgave i mars 2016. Overgangen fra en ren barnemodell var formidabel. Men så..... Naturlig nok etter ivrig bruk noen uker, så er bremseklossen utslitt. Og nei, Skatepro hadde ikke noen bremseklosser til denne modellen. Og Skatepro har, oppfordring til tross, ikke bidratt med noen som helst form for hjelp/service for å skaffe nye bremseklosser til veie. Ikke ser det ut til at bremseklosser til denne modellen er til salgs andre steder på nettet. Så enten problemet er at Skatepro ikke gidder å yte service, eller at Head ikke synes det er bryet verdt å selge en så nødvendig slitasjedel som bremseklosser, så er resultatet uansett at disse gode rulleskøytene blir tett innpå ubrukelige temmelig raskt etter innkjøp, - dersom de blir brukt noe særlig. Hva som da er poenget med at skøytene er justerbare for nummer 36-41 må det visere mennesker enn meg til for å kunne gi et fornuftig svar på.
Kjetil Aune (Kråkerøy)
22-06-2016
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Beklager om du synes våres service ikke har vært god. Bremser til rulleskøyter er dessverre sjeldent universelle, så hvis der ikke er produsert noen fra Head er det vanskelig å finne noen som kan brukes i stedet. Noen ganger kan man dog være heldig, å man kan bruke noen fra et annet merke, men det er langt ifra alltid. Du må meget gjerne sende oss et par bilder av den bremsekloss du har til email@skatepro.no, så kan vi se om vi har en som kan brukes. /Phillip
Fine rulleskøyter, enkle å justere størrelsen på
Anne Cathrine Whist (Stabekk)
17-02-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
jättefins och min dotter gillar att ,tack
claudia Mendoza (Järna)
10-05-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 15 anmeldelser
SkatePro