Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Segboard Sikkerhed

Det er vigtigt, at dit segboard er sikkerhedsgodkendt, da der findes billige kopier på markedet, som kan udgøre en fare for brugeren. Hos SkatePro er alle vores segboards sikkerhedsgodkendte. Læs denne guide, og lær, hvordan du vælger et sikkert segboard.

Hedder det Segboard, Airboard eller Hoverboard?

Kært barn har mange navne. Derfor er du garanteret også stødt på navne som airboard, hoverboard og segway board. Men om det hedder det ene eller det andet betyder ikke det store, for forskellene på produkterne er ofte små. Der findes dog tilfælde, hvor forskellene er af stor betydning for brugeren og dennes sikkerhed, som du kan læse mere om i de efterfølgende afsnit.

Segboards i mediernes søgelys

Segboards blev hurtigt populære i slutningen af 2015, hvor den kom øverst på mange børns, unges og voksnes ønskelister. Men som medierne også har fokuseret på, har der været episoder, hvor nogle af disse populære segboards er brudt ud i brand. Nogle producenter så ganske enkelt en mulighed i at tjene hurtige penge ved at lave segboardsene så billigt som muligt og sælge dem til en lavere pris end konkurrenterne. For at kunne lave dem billigere end de andre har nogle af disse producenter valgt at spare penge på sikkerheden og dermed solgt boards med batterier og opladere, der kunne overophede og gå i brand.

Disse episoder har forståeligt nok skabt utryghed blandt brugerne. Der er dog ingen grund til at gå i panik. Ikke alle segboards er farlige. Ligesom det gælder mange andre produkter ude på markedet, kommer også segboards i forskellig kvalitet.

Hvordan kan jeg stole på, om mit airboard er sikkert?

De fleste airboards ligner hinanden på udseendet, og man kan derfor let komme til at tro, at alle airboards er ens. Men det er dog ikke tilfældet. De komponenter, der anvendes inde i airboardet, varierer meget i kvalitet og dermed sikkerhed.

Men hvordan ved du som forbruger, om netop det board, du lige har øjnene på, er sikkert? Den eneste garanti, du som kunde har, er, hvis virksomheden kan fremvise konkrete certifikater og sikkerhedsgodkendelser. Derfor har vi fra start sørget for at forhandle sikkerhedsgodkendte airboards. Se vores certifikater og sikkerhedsgodkendelser nederst på siden.

Når du køber et airboard fra SkatePro følger der desuden en dansk manual med, og vi får vores airboards fra en europæisk leverandør, hvilket sikrer vores kunder ekstra tryghed og garanti.

Hos SkatePro betyder det meget for os, at vores kunder er aktive og har det sjovt, men uden at komme til skade.

Sikkerhedsgodkendelser og certifikater:

  • National Trading Standards i England
  • IECEE
  • Promise Testing International
  • VDE Prüf- und Zertifizierungsinstitut

Download testresultaterne og certifikater for vores iSkute segboards og Frenzy segboards