MENU
×

Convict Mini BMX vedligeholdelse

Det er brugerens ansvar at vedligeholde sin mini BMX cykel. Vi rådgiver altid brugeren at følge disse tips for at forlænge levetiden af produktet.

Monterings og vedligeholdelse tips

  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle dele være efterspændt før brug. Det er vigtigt, at du gør dette. Kørsel på cyklen kan være farligt især hvis bolte og andre dele ikke er efterspændt.
  • Sørg altid for, at kæden sider stramt for at forhindre den i at falde af, mens du kører. Men vær forsigtig med ikke at stramme den for hårdt, da dette kan påvirke ydeevnen af ​​cykel og endda knække kæden.
  • Kontrollér altid dæk trykket før brug, hjulet pumpes op til det korrekte tryk på 45 psi. Du må ikke over pumpe dine dæk.
  • Spænd altid de små bolte på hjulets kerne med en 3 mm unbrakonøgle, for at forhindre boltene fra at falde ud. Vores test har vist, at hjulene stadig fungere uden bolte, men sørg for at stramme boltene så meget som muligt, så de ikke falder ud / bliver væk.
  • For det bedste resultat skal du sørge for at justere For og bag tandhjul, så godt du kan. De bør aldrig være mere end 3 mm væk fra hinanden. De korrekte afstandsstykker, møtrikker og skiver er alle leveret. Så når cyklen er samlet, så sørg for at rette og placere baghjulet korrekt. Dette er den vigtigste del af samlingen.
  • Sørg for at kæden kører problemfrit ved at smøre lidt fedt eller smøreolie på kæden fra tid til anden.
  • Det er vigtigt at alle bolte og skruer er efterspændt af sikkerhedsmæssige grunde. Er alt ikke efterspændt kan det være farligt at køre. Du bør altid få en voksen til at efterspænde alle bolte for at sikre, at de er efterspændt stramt. Dette skal strammes med en 6mm unbrakonøgle, brug altid den korrekte størrelse for at forhindre at skade / afrunding boltene.

Hver kasse har en omfattede vejledning med visuelle instruktioner og fotografier, er dette også tilgængelige i PDF-format, eller alternativt kan du vores mini BMX samlings video her:

Relaterede produkter

Populære produkter

Vi er e-mærket