×
MENU
  Tilbage

Breaking News: SkatePro lancerer en ny vandsports kategori

Fra dags dato, - 19/03/2018, udvider vi her hos SkatePro vores online sortiment med udstyr til vandsport.

Efter mange måneders forberedelse er vi klar til at kaste os ud på dybt vand med vandsport som en ny tilføjelse i rækken af produkter, som du kan finde her hos SkatePro. Til at starte med har vi valgt at fokusere på: våddragter, wakeboarding, skimboarding, bodyboarding, SUP og kitesurfing.

Sidst men ikke mindst kan du også finde sikkerhedsudstyr og accessories i vores nye kategori.

Gennem de næste par sæsoner sigter vi her hos SkatePro på at udvide vores sortiment yderligere, så du i fremtiden vil kunne finde mange flere produkter i vores nye kategori vandsport.

SkatePro har som firma udviklet sig fra kun at sælge Inliners til i dag at levere udstyr til mange forskellige action sportsgrene såsom: løbehjul, BMX, rulleskøjter, inliners, skate- og longboarding, vintersport, og fra i dag vandsport.

“Der er en naturlig sammenhæng mellem disse (action) sportsgrene. Det er som om, at cirklen er fuldendt nu”, siger Jakob Biegel, CEO og manden bag SkatePro, omkring søsættelsen af den nye kategori.

Her hos SkatePro glæder vi os til at få lageret fyldt med vandsportsudstyr. Er du også oppe at køre over den nye kategori? Så kan du allerede forudbestille dit nye vandsportsudstyr lige her.

Relaterede produkter

SkatePro