×
MENU
  Tilbage

HangUp Outlaw III: Et robust førstevalg

Foråret er endelig kommet, og ligeledes er den nye HangUp Outlaw model - Det kommer med en one-piece bar, der er fastmonteret til decket med hjælp fra en solid triple clamp, som gør dette løbehjul til det perfekte valg for børn, der skal have bekræftet interessen for sporten.

HangUp Outlaw III er fremstillet af ekstra stærke og holdbare materialer, da gutterne hos HangUp er meget bevidste om, at et løbehjul får nogle tæsk når man er nybegynder og prøver tricks af for første gang.

Det er også derfor HangUp har valgt at anvende stålmaterialer til de vigtigste dele af løbehjulet, da det sikrer et holdbart produkt, der samtidig er let i vægt. Størrelsen på løbehjulet er designet til at være lethåndterligt for selv de mindste i familien (mellem 4-8 år), hvilket også medfører, at de lærer de basale løbehjulsteknikker endnu hurtigere.

Hjulene, der sidder på Outlaw III løbehjulet, er 100 mm. i diameter og har en durometer (hjulhårdhed) på 88A. Dette gør køreturen mere flydende og giver samtidig et godt greb til vejen.

Løbehjulet er bygget med et threaded compressions-system, hvilket er et godt førstevalg til et børneløbehjul.

Bliv kørende på blot få minutter

Dette prisvenlige og holdbare løbehjul, er stort set klar til at køre ud ad pakken. Det eneste det kræver for at blive køreklar, er at installere baren og stramme boltene, og så er dit barn klar til at ramme skateparken eller gaden.

Den tredje version af HangUp løbehjulene er primært designet i de klassiske grønne og sorte HangUp signaturfarver, men kan også fåes i en ny og frisk tropisk udgave (blå og gul) Begge modeller har fået et nyt grafisk design, der ser super sprødt ud.

Du kan finde Hangup Outlaw III trick købehjulet her.

Relaterede produkter

SkatePro