×
Menu

Race BMX tandhjul

  Filter
Mærker
Antal tænder
Tandhjuls montering

BMX-cykel tandhjul: Giver dig den fart, du har brug for

1-2-3-Go. Startgaten åbner og alle riders accelererer for at komme af sted først. En god start er alt i Race BMX, du har brug for at accelerere hurtigt og dette er hvor Race BMX sprockets aka Race BMX-cykel tandhjul spiller en afgørende rolle.

BMX-cykel tandhjul brugt af race BMX-cykel riders er ofte af lette materialer som aluminium eller carbon for at spare vægt, en problematik som alle race BMX-cykel riders har i tankerne.

Teeth is speed

BMX sprockets brugt på race BMX-cykler er single speed. Dette er også grunden til hvorfor race BMX riders bekymrer sig meget for hvor mange tænder, der er på deres Race BMX tandhjul/Race BMX sprockets. Antallet af tænder på en BMX sprocket bestemmer hvor hurtigt cyklen accelererer og også hvor meget kraft du kan overføre ved høje hastigheder. Dette kaldes også gear ratio.

Du kan selv udregne gear ratioen på dit race BMX cykel tandhjul/BMX sprocket. Tag nummeret af tænder på din BMX sprocket og divider det med antallet af tænder på din freewheel. Resultatet af denne simple ligning giver dig gear ratioen.

Hvis du finder gear størrelsen, ganger du resultatet, som du får med diameteren på BMX-hjulene.

Hvis din gear størrelse er 58 eller højere, vil du køre hurtigere, men afsætte langsommere. Det vil tage længere tid at opnå tophastighed. At komme af sted fra start, køre op ad bakke, komme ud af sving etc. vil være sværere med et højt gear. På den anden side vil en lav gear størrelse på 55 eller mindre resultere i en bedre start, men lavere overordnet hastighed.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser