×
Menu

Race BMX pedaler

  Filter
Farver
Mærker
Pedal aksel diameter

Bliv stående og få maximal fart og kontrol

Når du er ude på BMX race-banen ønsker du den bedste kontakt mellem BMX'ens pedaler og dine fødder. Dette vil sikre en bedre kontrol over cyklen, hvilket er vigtigt når der races gennem skarpe sving og hoppes over hop.

Vælg de rigtige pedaler til din BMX

Pedaler til BMX er typisk lavet af stål, aluminium eller plastik. Plastik bruges ofte til freestyle BMX, hvor aluminium og stål typisk ses indenfor race.

Plastic, steel or aluminum pedals - what to choose?

Stål pedaler: Fordelen ved pedaler af stål er holdbarhed. Et minus er dog materialets tunge vægt.

Plastik pedaler: Plastik pedaler er en smule lettere end stål, men er er ikke lige så holdbare. Pedaler af plastik er dog billige og nemme at udskifte.

Aluminium pedaler: Race BMX kørere forsøger altid at bringe vægten på løbehjulet ned. Af denne grund kan man anskaffe sig super lette aluminium pedaler til race BMX. Mange kørere foretrækker disse, siden man får både en let og holdbar pedal.

Klip ind, klip ud

Som man ser på normale race cykler, har nogle race BMX'er pedaler, som man klipper i. Hvis man falder af cyklen løsnes dette greb til pedalen dog, så man ikke falder med cyklen. Dette bruges kun indenfor race BMX, ikke freestyle.

Pedaler med klip er for den seriøse race BMX kører, som ønsker den smule ekstra acceleration. Disse bør ikke bruges til street- eller park kørsel.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser