×
Menu

Race BMX Kæder

  Filter
Farver
Mærker
Kæde type

Sådan vælger du den rette Race BMX-kæde.

Kæden er en ret essentiel del af en race BMX-cykel. Kæden er delen, som er ansvarlig for at overføre kraften fra det forreste tandhjul til dens sprocket bagpå. Det er afgørende at få en god start og komme op i fart - en af nøglefaktorerne som afgør, om du vinder eller taber et race.

Half link vs. single speed - hvad skal man vælge til en race BMX?

Når du får en ny kæde, er der altid et stort spørgsmål at spørge dig selv om: Skal jeg købe en half link kæde eller en single speed kæde.

Begge typer af kæder har deres fordele og ulemper. Forskellen er i grove træk, at half link kæden gør det muligt at lave finere justeringer til længden af kæden end en single speed kæde tilbyder.

Single speed kæden på den anden side vejer ofte en smule mindre. Dette er også grunden til, at race BMX riders ofte vælger single speed kæden for at spare vægt. Race BMX-kæder er mindre udsatte end freestyle BMX-kæder; dette er grunden til, at vægten er af større betydning end holdbarheden.

Når det kommer til Race BMX-kæder, vil du helst holde det spændte ret stramt, idet du vil udvikle en smule kæde. På den måde vil du reducere risikoen for chain whip, som kan resultere i, at du bliver kastet ind i styret eller at du styrter.

I denne kategori vil du finde kæder til din Race BMX fra brands såsom Shadow Interlock, Odyssey, BSD og Cult.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser