×
Menu

Waveboards - Komplette

Værd at vide

Med et waveboard, er du sikret en sjov og anderledes board oplevelse

Hvad er et Waveboard?

Et waveboard, eller et caster board som det også bliver kaldt, har to hjul som kan rotere 360°, og de er monteret forrest og bagerst på waveboardet. Et waveboard har også to deck plader kombineret med en torsions stang for bedre fleksibilitet. Disse to faktorer give en cool effekt når du kører på dit waveboard. Enderne kan twistes i modsatte retninger, du styrer altså ved at vippe for- og bagenden hver sin vej. På denne måde kan du træne din balance mens du har det sjovt.

Hvad er vigtig når du kører på wave board?

Et waveboard kan bruges af folk i alle aldre. Dog er det vigtigt at sige, at din balance og mobilitet i høj grad påvirker din evne til at køre på et waveboard. Det er også vigtigt at have et waveboard i den rigtige størrelse, da god balance i sig selv ikke er nok. Det er meget vigtigt at du kan nå fra den ene ende til den anden, når du bedømmer størrelsen på dit waveboard.

Det grundlæggende lærere du på et par minutter, men det er ikke svært at finde nye udfordringer. Et waveboard er en garanti for underholdning til dig og dine venner. På denne side, finder du de forskellige modeller, samt tilbehør.

Vi har waveboards fra nogle af de bedste mærker, så som Street Surfring og Razor. Du kan også altid finde reservedele i denne kategori, så som hjul og griptape, hvilket du finder du tilbehør.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser