×
Menu

Tape til ishockey

Sådan påføres hockey tape

Hvis du ønsker at udvide din hockeystav levetid, anbefaler vi stærkt, at du indpakker staven med hockeystav tape. Dette giver dig også bedre kontrol over pucken, og det giver dig mulighed for at tilføje mere spin til pucken. Du kan vælge at tape hele bladet, eller bare den del, hvor du normalt rammer pucken - dette er et spørgsmål om personlig præference.

Du begynder med at anvende tape på kanterne af bladet. Så tager du tape rullen og starter med tåen og trækker det hele vejen rundt - arbejder dig til hæl enden. For det bedste resultat skal du også tilføje en slags voks, når tapen er blevet påført. Voksetypen er ikke afgørende, og det kan være alt fra ski eller surf voks til et gammelt stearinlys.

Opbyg knoppen med en serviet

Nogle spillere kan også lide at anvende hockey grip tape på toppen af ​​staven, da dette giver dig et bedre greb og følelse af hele staven.

Mange hockey stave, kommer uden knoppen i enden af ​​grebområdet, men nogle spillere foretrækker faktisk at have denne knop, så de hurtigt kan finde det rette sted for deres øverste hånd. Når du påføre dit hockey tape, kan du nemt lave din egen knob ved at bruge en lille serviet. Hvis du påføre hockey grip tapen stramt rundt om en serviet i enden, så får du et godt resultat. Når du bliver dygtig til at påføre tape på grebs området, kan du begynde at eksperimentere med forskellige mønstre og lægge ledningen under for et endnu bedre greb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser