×
Menu

Tilbehør - Derby

Roller derby plates, derby toe-stopper og andet derby hardware

Roller derby er en relativt ny sport, men i sportens korte levetid, så har den allerede etableret sig selv som en velorganiseret sport med tusindvis af spillere over hele verdenen, og sportens popularitet er stadig på vej op, og væksten taber ikke farten.

Siden sporten startede med at vokse i begyndelsen af 2000 har forskellige brands startet med at producere specielle dele til sporten såsom roller derby plates, derby tie-stopper og andre former af derby-hardware, der er optimeret til det hårde liv på banen.

I denne kategori finder du højkvalitets derby hardware, der vil hjælpe dig med at optimere og perfektionere dit game. Vi har mange forskellige derby toe-stoppers, i alle mulige farver. Dette giver dig mulighed for at personliggøre dine egne derby rulleskøjter.

Vi har også forskellige typer af bøsninger af forskellige slags hårdhed. Disse bøsninger kan udskiftes hvis du vil justere lydhørheden af dine rulleskøjter. Jo hårdere bøsningerne er jo mere vagt skal du putte i dine derby rulleskøjter for at få dem til at dreje.

Som du kan se, sa er der også mange forskellige roller derby rulleskøjte plader i den høje prisklasse. Dette er topmoderne plader, der virkelig kan tage nogle tæsk ude på banen. Pladerne er letvægts og meget manøvrerbare. De er fremstillet i et specielt letvægts aluminiumslegering, hvor trucks er lavet af stål for maksimal holdbarhed.

SkatePro