×
Menu

Vintersport beklædning

Hvad skal man have på når man står på ski?

Dyrker du vintersport, er det vigtigt, at du har den rigtige beklædning på, som kan holde dig varm, følger dine kropsbevægelser, og som er åndbar, så du holdes tør og bevarer en god kropstemperatur.

Uanset hvilket slags tøj til vintersport, du er på udkig efter, for eksempel skitøj, snowboardtøj eller langrendstøj, kan du finde et bredt udvalg af sportstøj i god kvalitet i de forskellige kategorier på denne side. Der er noget til at holde nærmest hver enkelt kropsdel varm såsom skihandsker, halsedisser, skisokker, undertøj, bukser og meget mere. Om du kører alpint, langrend, freestyle eller snowboard, så har vi hvad du behøver.

Et typisk set af vintersportstøj inkluderer:

  • Skiundertøj
  • Sokker
  • Polyester eller fleece mellem-lag
  • En skijakke
  • Skibukser
  • Handsker
  • En hue/hat

Derudover kan det være værd at kigge efter solbriller, skigoggles, halsedisse osv. Hvad man præcis skal have på er afhængigt af vejret og aktiviteten. Herunder er en kort oversigt over de forskellige lag, som hjælper med at holde dig varm hele dagen lang.

Lag holder dig komfortabel

Første lag: Det første lag har kontakt med huden, og har det ansvar at holde dig varm og tør. Basislaget består af ski undertøj, og bør være lavet af et svedtransporterende materiale. Vi anbefaler, at du vælger undertøj af syntetisk stof, merinould eller silke.

Mellem lag: Dette lager holder dig ikke kun varm, men hjælper også på at regulere din temperatur. Husk på, at vejret på løjperne kan variere, og at man kan finde sig fanget i dårligt vejr samt kolde temperaturer, men også i godt og solrigt vejr. Vi anbefaler polyester eller fleece som materialet i det mellemste lag.

Yderste lag: Det yderste lag består af skijakke og bukser. Her er den hovedsagelige funktion at fungere som en ydre skal, som holder dig tør og varm. Et godt ydre lag er både wind breaking og vandafvisende.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser