×
Menu

Snowboard tøj og vintersportstøj

Snowboard tøjet til denne vinter

Når vintersæsonen begynder, må du være sikker på at have det bedste vintersportstøj, som holder dig både varm, tør og med det rigtige udseende. Vind og vejr på bjerget kan skifte meget fra morgen til aften, så snowboardere er nødt til at være klædt på til alt slags vejr. Den bedste snowboard beklædning er åndbar og behagelig, og hvert lag har en særlig funktion og et specifikt formål.

Hvor mange lag skal du have på, når du snowboarder?

Antallet af lag, når du kører snowboard, afhænger af temperaturen, og af hvor varmt du bedst kan lide at have det. Som standard har de fleste snowboardere et basislag efterfulgt af et såkaldt mid-layer eller en fleece med en vandtæt snowboard jakke yderst.

Traditionelt har snowboard moden taget en anden tilgang sammenlignet med tøj til skiløb. I dag er der et større overlap mellem de to, men tidligere var snowboard stilen mere løs og afslappet. Det er ideelt for mobiliteten og komforten og giver ekstra plads til beskyttelse, som Crash pants.

Det meste snowboard tøj er unisex, men du kan inddele dem i tøj til mænd, kvinder eller børn for at indsnævre din søgning.

Hvis du er ved at planlægge din næste tur og mangler en taske, til at bære dit snowboard udstyr, så tag et kig på vores Snowboard Tasker.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser