×
Menu

Skistave til børn

Værd at vide

Skistave er en god hjælp til at komme fremad på fladt terræn og hjælper samtidig til at holde balancen. En god idé, når du køber skistave til børn, er at gå efter skistave, der er justerbare, så de kan bruges i flere sæsoner. De helt små børn starter som regel uden skistave, men snart vil de gerne have skistave ligesom de større børn og voksne. I den ende af skistaven, som stikkes ned i sneen, sidder en rund plastikskive. Denne skive er med til at forhindre skistaven i at synke helt ned i sneen.

Aluminium skistave til børn

De fleste børneskistave er lavet af aluminium, som passer perfekt til mindre børn. De har en god og let vægt til en god pris, og de opfylder alle behov, som børnene måtte have.

Hvor lange skal skistave til børn være?

En skistav må hellere være lidt for kort end lidt for lang. En hovedregel til at finde den optimale længde på børneskistave er, at når man sætter skistaven i sneen, skal underarmen være vandret. For at tjekke længden helt præcist, kan man vende staven om og tage fat i staven lige under plastikskiven (transen) og lade staven ramme jorden. Da skal underarmen også være vandret.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser