×
MENU

Snowboard bindinger til børn

Snowboard bindinger til børn

Børne snowboard bindinger er en vigtig del af et snowboarding setup - Både for børn og yngre snowboardere.

Snowboard bindinger hjælper dig med at holde fødderne sikkert på snowboardet. Det er også snowboard bindingerne, som giver dig støtte og stivhed gennem highbacken (Bagsiden af din læg) og baseplaten (bunden af bindingen). De fleste snowboard bindinger til børn har et traditionelt setup med to spænder - et ankelspænde og et tåspænde.

Børne snowboard bindinger til helt små børn, har kun et spænde, eftersom det er unødvendigt med to, grundet barnets små fødder. Næsten alle snowboard bindinger har en justerbar highback og vendbar baseplate, eller disk i midten som låser bindingen fast til snowbardet.

Børne snowboards kommer med forborede huller til skruer. De fleste mærker som laver børne snowboard bindinger laver også børne snowboards som anvender fire skruer (Kendt som 4-hul systemet eller "standard systemet")

Børne snowboard bindinger får tæsk

Modsat bindingerne på ski, er bindingerne på snowboards meget udsatte. Derfor er det vigtigt at dine bindinger er af en vis kvalitet. Alle de børne snowboard bindinger du finder i denne kategori er af høj kvalitet og produceret af materialer, som kan modstå tusindvis af slag, som følger med den stejle indlæringskurve, så du kan blive den bedst mulige snowboarder.

Sidst men ikke mindst, vil vi også påpege at start-niveau bindinger er gode til begyndere, men du må forvente at dit barn vil have mere ydeevne i takt med evnerne bliver bedre, og eftersom børn er meget hurtige til at lære ude på pisten, kan dette ske meget hurtigt.