×
MENU

Bodyboard flippers og tilbehør

Bodyboard flippers - Det essentielle udstyr

Hvis du køber et bodyboard, bør du også købe et par bodyboard flippers eller bodyboard fins, som de også bliver kaldt. Heldigvis har vi et stort udvalg af de bedste bodyboard fins på markedet lige her. Der er faktisk kun meget få ulemper ved at bruge bodyboard fins, og disse glemmer man let når ser på fordelene.

  • Fins driver dig gennem bølgerne meget lettere og giver dig god acceleration, så det er lettere at fange flere bølger
  • Når du er ude og bodyboarde, vil du fange så mange bølger som muligt. Det hjælper bodyboard flippers dig med.
  • Når du bliver mere erfaren, vil fins hjælpe med at styre din rail edge når du glider over bølgerne
  • Fra et sikkerhedsperspektiv, gør de det lettere at komme tilbage til lavt vand, hvis du skulle drive for langt væk fra kysten
  • Når du har prøvet det, vil du aldrig gå tilbage til at bodyboarde uden flippers - De er simpelthen bare alt for praktiske

En ulempe er dog, at du let kan komme til at se lidt klodset ud når du går rundt på stranden. Passer dine bodyboard fins ikke perfekt, kan du også få nogle rigtig trælse gnavsår, hvilket i sig selv er en horrible oplevelse.

Det bedste du kan gøre hvis du får gnavsår er at skifte til en anden model som passer dig bedre, som ikke trykker på det udsatte område. Hvis du ikke har et par ekstra bodyboard flippers med dig, bør du tage strømper på.