×
Menu

Tilbehør Til Derby Rulleskøjter

Værd at vide

Her finder du det bedste derby rulleskøjte tilbehør

Selvom quad-rulleskøjterne har været her siden 1920'erne, er Roller Derby i den form, vi kender i dag, et relativt nyt fænomen. Sporten er faktisk ikke engang tyve år gammel endnu. Rulleskøjte derby spilles på side-by-side rulleskøjter og tilbehøret derby rulleskøjter har udviklet sig eksplosivt de seneste par år. Siden deltagerne er blevet mere og mere konkurrencemindede og søger efter bedre og mere holdbart tilbehør, så har det udstyr, der bliver produceret og følget trop.

Her hos SkatePro har vi et bredt sortiment af forskelligt tilbehør til derby rulleskøjter, der kan blive brugt til beskyttelse, show eller vedligeholdelse. Den intensive sport kræver en del god beskyttelse, og det er derfor, at Roller Derby tilbehør, der bruges som beskyttelse, ikke bare er et normalt 3-pack sæt. Nogle spillere bruger også beskyttelse på deres bagende, og triple eight bumsaver er perfekt til dette formål. Tandbeskyttere er også en meget vigtige del af beskyttelse til roller derby, som du nødigt ville fravælge.

Glem ikke tradition

Roller Derby har en stolt tradition af spillere, der bærer farverigt og iøjefaldende tøj. I denne kategori, finder du også forskelligt tøj såsom hot-pants, t-shirts og farverige snørebånd til dine derby rulleskøjter.

Du finger også bolte og aksler, der er speciallavet til rulleskøjtehockey og forskelligt værktøj. Et af de værktøj vi har, som vi er meget stolte af at have i vores butik, er Roll-Line bearing Press, der sparer dig for besværet med at tage kuglelejerne af og på dine hjul når de skal vedligeholdes.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser