×
Menu

Store bannere

Et stort løbehjulsbanner fanger øjet

Intet gør en erklæring bedre end et stort banner, og hvis du virkelig vil vise, hvilket løbehjuls-mærke du støtter, er et banner fra dit yndlingsmærke over din dør en fantastisk måde at vise dette på.

I denne kategori finder du løbehjulsbannere fra mange af de løbehjulsmærker, som vi sælger her hos SkatePro. Vi har bannere fra Proto, Wise, Vex, Huffy, UrbanArtt, River og Crisp. Alle bannere er store, men varierer i størrelser. De specifikke produktdimensioner vil fremgå af produktbeskrivelsen. Bannerne er generelt ret store, og kan nemt monteres mellem to flagstænger, hvilket giver dig et meget stort og transportabelt banner, der kan medbringes til alle dine yndlings spots og events.

Hvem vil eje et løbehjul banner?

Nogle forældre kan tænke: Hvem ville nogensinde have et stort banner som disse i denne kategori hængende på sit værelse? Vi sælger disse bannere af en grund, og selv før vi fik dem på lager oplevede vi efterspørgslen efter løbehjul bannerne fra vores yngre kunder. Derfor kontaktede vi de forskellige mærker, som naturligvis var mere end glade for at hjælpe vores kunder. Vi vil gradvist udvide kategorien, så kig forbi en gang i mellem for at se vores nye produkter.

Bannerne er også meget effektive til at få visuel opmærksomhed til enhver begivenhed. Stor eller lille. Et banner i disse størrelser vil altid tilføje en god grad af seriøsitet til din begivenhed og gøre, at begivenheden skiller sig ud fra mængden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser