×
Menu

Beklædning til surfing

Hvordan er surfer-looket?

Surftøj skal både være behageligt, afslappet og stilet. Stilen er tidløs og bæres ikke kun af dem, der dyrker vandsport. Surfer-tøj består af shorts og baggy trøjer, der ofte er tilsat cool solbriller og hatte. Mange af de store mærker genkendes verden over, og deres logoer identificeres med en livsstil og ikke kun selve udøvelsen af vandsport.

Vælg det surftøj, der passer til din stil

Hvilken surf-beklædning du vælger at have på, er naturligvis helt op til dig selv, og ofte afhænger det også af vejrforholdene. Til overkroppen kan du gå efter en klassisk t-shirt, eller en langærmet trøje, hvis vejret er lidt køligere. Du kan vælge en trøje i et stilrent minimalt udtryk, men du kan også gå efter en trøje, der prydes af dit favoritbrand. På de dage, hvor det er lidt køligere er det en god idé at have en jakke eller hoodie.

Dine ben kan du vælge at beklæde med shorts eller chinos, der passer til surfer-stilen. I forhold til bukserne, er der et stort overlap med skatertøj, da mange brands henvender sig til både skatere og surfere med deres designs.

Hvis dine badeshorts ikke er nok til at holde varmen, når du surfer i køligt vand, så er det en god idé at gå på opdagelse i vores udvalg af våddragter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser