×
Menu

Beklædning - Løbehjul

Beklædning lavet til alle riders på løbehjul

Beklædningen spiller en vigtig rolle i miljøet omkring trick løbehjul, da mange riders gerne vil repræsentere deres favoritbrands, når de er nede i skateparken eller kører på gaden. Selve tøjstilen er én ting, men den praktiske værdi er en anden. De fleste riders vil gerne have nogle komfortable og åndbare lag, der kan holde dem varme, når det er koldt og frigive varme, når det er varmt.

Hvilket tøj egner sig til trick løbehjul?

Trick løbehjul køres under alle forhold, og hvis du kan skaffe noget tøj, der passer til omstændighederne, vil du være i stand til at have længere sessions. Jakker og sweatshirts er gode at have på, når du står på løbehjul i de kolde vintermåneder. T-shirts i åndbare og strækbare materialer egner sig rigtig godt til at stå på løbehjul, når du har sessions i varmt vejr.

Løbehjuls beklædning egner sig ikke kun til at blive brugt til trick-løbehjul, da de afslappede og behagelige designs betyder, at du kan bære tøjet stort set overalt. Det kan bruges i mange forskellige situationer, fx som skoletøj eller når man skal være sammen med vennerne.

Hvis du gerne vil repræsentere dit favoritbrand i et større omfang, kan du også tjekke vores udvalg af merchandise til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser