×
Menu

BMX hoodies & sweatshirts

  Filter
Mærker
Størrelse

BMX hoodies er et must-have

BMX hættetrøjer og sweatshirts fås i et stort udvalg af stilarter og farver, så dine valgmuligheder er ubegrænsede. De er blandt andet et populært valg hos BMX riders, fordi de kan give varme, når det er køligt. Ved siden af de praktiske egenskaber handler valget af BMX trøje også om stil og om at identificere sig med BMX-kulturen.

BMX trøjer til banen

For dem, der dyrker BMX racing, er en god jersey et must til konkurrencer og til træning på BMX banen. Til forskel fra almindelige BMX hoodies er holdbarhed og lav vægt nogle af de aller vigtigste egenskaber her. De oftest anvendte materialer er polyester, der er tilsat spandex for at opnå stræk. Du finder også åndbar mesh i områder, hvor der opstår varme samt elastikker i manchetterne, så ærmerne ikke glider op.

BMX hættetrøjer eller sweatshirts er gode at have med, når du er ude og køre BMX. Du kan altid lægge den i tasken, når du ikke har brug for at have den på. Hvis du er på jagt efter en jakke til at holde varmen i skateparken, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af BMX-jakker.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser