×
Menu

Tasker til rulleski og rulleskiløb

Tasker til rulleski - perfekte til opbevaring og transport

En taske til sikker opbevaring af sine rulleski kan være afgørende for enhver, der dyrker sporten. Her finder du et udvalg af tasker, der kan rumme både rulleski og andre små genstande.

Tasker, der er designet specifikt til rulleski er en anelse mindre end tasker, der er designet til alpinski og langrendsski. Rulleski er som bekendt meget mindre end ægte ski, og derfor skal rulleskitasker også være mindre, da man ellers risikerer at beskadige sine rulleski under transport. En anden fordel ved mange af taskerne i denne kategori er, at de har stropper, der gør det let og bekvemt at transportere rulleskiene omkring.

Samtidig med at taskerne er en stor fordel under transport, kan de også være rigtig gode til opbevaring af sine rulleski i hjemmet.

Vær altid klar til at rulle - find en taske, der egner sig til rulleski

Det fantastiske ved rulleskiløb er, at du næsten kan træne overalt. Så hvis du ofte er ude og rejse og elsker at gå på opdagelse i nye omgivelser, kan det være en rigtig god idé at skaffe en rulleskitaske. De er formet præcis ligesom de skitasker, du kender, men de er meget kortere, og dermed kan du opbevare dine rulleski på en sikker måde, når du er på lange rejser.

Brug en rygsæk til at opbevare de vigtigste ting, når du står på rulleski

Når du står på rulleski er der mange gode grunde til at bruge en rygsæk, eller fx en hofte taske, til at have essen genstande med på farten. I en rygsæk kan man opbevare ekstraudstyr som fx hjul, bolte, møtrikker og værktøj, så du kan klare små reparationer undervejs. I en rygsæk vil der også være rigelig plads til at have et ekstra lag tøj, drikkelse og energisnacks.

De mindre tasker såsom hoftetasker og multibælter kan man bære omkring hoften, og de kommer ikke til at veje en hel masse. Nøgler, telefoner, plastre, vandflasker og solcreme er genstande, som man ofte vil opbevare i disse kompakte tasker.

I en rulleskitaske kan man også opbevare mange andre vigtige genstande. Det kan fx være handsker og pandelamper.

Hvis du synes, at det er på tide at skaffe et par nye rulleski, kan du tage et kig på vores udvalg af rulleski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser