×
Menu

Løbehjul - sko

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Sko til at køre løbehjul skal være robuste

Det slider meget på fodtøjet at køre på løbehjul, og i stedet for at ødelægge sine favoritsneaks er det en god idé at skaffe nogle sko specifikt til at stå på løbehjul. Der er mange ligheder mellem løbehjul-sko og skatesko. De er bygget til at kunne klare de hårde belastninger fra tricks og til at kunne klare friktionen fra griptapen, som er er på deckets overflade.

Hvilke sko skal jeg have på, når jeg står løbehjul?

De bedste løbehjul-sko er dem, der har en sål i slidstærk gummi, som effektivt absorberer stød og slag. På trick løbehjul udfører man mange tricks, hvor man kommer op i luften for derefter at lande, så en tyk og flad sål, der kan absorbere stød, er en fordel på løbehjul-sko. Dette gør sig også gældende, hvis man ikke laver tricks på sit løbehjul, for når man sparker bagud på løbehjulet for at få fart på, slider man også på skosålen.

Sko til at stå på trick løbehjul er åndbare og behagelige at have på, da man nogle gange kan have nogle lange og intense sessions. Materialerne er i stand til at ventilere, mens en solid indersål og polstrede foringer gør, at de er behagelige at have på.

Et par sko, der er gode til at stå på løbehjul, skal gerne bruges med et par gode sokker, men du skal også sørge for at have frisk grip tape på dit deck. Se vores udvalg af grip tape til trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser