×
Menu

Skateboard sokker

  Filter
Mærker

Hvilke sokker egner sig bedst til skateboarding?

Selvom de kan ligne almindelige sokker, er skate sokker designet til at give lidt ekstra komfort, når du står på skateboard. Vi er alle klar over, hvor let man får svedige fødder, når man er ude og skate, så det er rart med nogle åndbare sokker, der kan transportere fugten væk. Ligesom almindelige strømper findes skatestrømper også i forskellige stilede designs, og både som ankelsokker og almindelige strømper.

Skatersokker er lavet af en kombination af materialer som fx bomuld, nylon, polyester og elastan. Disse materialer gør det muligt at producere strømper, der både er åndbare og holdbare. Det er også en god idé at gå efter et par sokker med en forstærket underside - evt med kompressionsstøtte. Disse elementer giver nemlig ekstra beskyttelse og støtte, når du lander dine tricks.

Hvorfor bruger skateboardere lange sokker?

Ofte kan man genkende en skater på de lange sokker. Der er flere grunde til, at det forholder sig på den måde. Knæhøje strømper og crew-strømper er ikke kun en del af et klassisk skater-look, men længere sokker giver også en smule beskyttelse til skinnebenet.

Skoene er en central del af ethvert skateboard-outfit, så tag et kig på vores udvalg af skatesko og sneakers.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser