×
Menu

Skater hoodies & sweatshirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Hvad er en skater hoodie?

Skateboard hoodies, eller hættetrøjer, er en vigtig del af enhver skaters outfit. Den afslappede og posede stil er karakteristisk for skatertøj generelt. Om du foretrækker hoodies, sweatshirts eller crewnecks afhænger af dine personlige præferencer. I forhold til hoodies er der mange, som foretrækker at bruge en størrelse større end normalt for at opnå større fleksibilitet, når de er ude og skate. Hvis du føler, at en hoodie vejer for meget, skal du måske overveje en sweatshirt.

Hvorfor bør jeg bruge en skateboard hoodie eller sweatshirt?

Skating er en sport, der dyrkes året rundt, og køligere temperaturer burde ikke holde dig fra at øve. Skater sweatshirts og hoodies vil holde dig varm og komfortabel i løbet af de kølige vintermåneder. At have et ekstra lag tøj på kan også hjælpe dig med at præstere. Mange hoodies er lavet af en blanding af bomuld og syntetisk stof, hvilket betyder at de effektivt kan holde dig varm, men også hjælper med at komme af med fugt.

At vælge den rette skater hoodie

Skater sweaters og hoodies fås i mange forskellige størrelser skabt til at passe til din smag. Selvom det er almindeligt at have ret løse trøjer, kan du også få hoodies i regular fit og slimfit. Nogle hoodies er designet i et minimalistisk design med én farve, mens andre har et logo printet på forsiden.

Skater du i varmere vejr? Så skal du måske tjekke vores udvalg af skate T-shirts.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser