×
Menu

BMX Shirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

BMX T-shirts fra dine favoritbrands

BMX t-shirts fås i væld af stilarter, farver, designs, og der findes ikke noget simpelt svar på, hvilken der er bedst til dig. BMX-riders elsker at repræsentere deres yndlingsmærker ved at bære deres T-shirts, når de er nede i skateparken.

Du finder ikke kun T-shirts i denne kategori, da vi også fører et bredt udvalg af BMX trøjer, som er perfekte til dine aften-sessions eller overskyede dage, hvor temperaturen ikke er så høj.

Hvilken slags BMX trøje?

To ting, der almindeligvis karakteriserer disse T-shirts, er et minimalt look og en oversize pasform. Ofte prydes brystet af brandets logo, og resten af trøjen er uden print. Sådan er det dog ikke for alle BMX trøjer og BMX T-shirts. De findes også med skøre, farverige designs - eller endda fotografier printet på. Når du har fundet den model, du kan lide, skal du vælge størrelsen efter, om du foretrækker en oversize eller normal pasform, og så er du klar til at kommme ud på din BMX.

I denne kategori finder du også vores udvalg af BMX T-shirts til de yngre riders. Størrelserne angives i alder, så det er lettere at vælge.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af BMX hoodies & sweatshirts, hvor du kan finde BMX hættetrøjer, sweatere og BMX trøjer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser