×
Menu

Langrendshandsker

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Køn
Membran
Isolering

Hold dig varm i det kolde vejr

Langrend er en ret fysisk sport, som du kan ende med at svede en hel del af, hvis du bruger et par traditionelle skihandsker, beregnet til alpint skiløb.

I vores udvalg af handsker til langrend, finder du alt fra fingerløse handsker, som er ideelle til at øve på rulleski, til "almindelige" handsker og luffer, som holder dine fingre varme, når temperaturen kommer under frysepunktet.

Alle handsker og luffer i denne kategori er lavet til at give dig det bedste greb og den bedst mulige komfort - det er rigtig vigtigt, når du løber langrend. De fleste af vores handsker og luffer til langrend er både vindafvisende og svedtransporterende, så du både kan holde varmen og holder dig tør på din langsrendstur.

Luffer

En del af at være ude i naturen, er det omskiftelige vejr. Derfor anbefaler vi, at du bruger samme kombination af basislag/ isolerende lag på dine hænder som på resten af kroppen. På den måde kan du nemt fjerne eller tilføje flere lag, i takt med at det bliver enten varmere eller koldere.

Til de ekstra kolde dage på bjerget, anbefaler vi at du bruger langrendsluffer. Det kan være en fordel at bruge en "Lobster"-luffe, som er en kombination af en handske og en luffe. Denne hybrid giver dine fingre mulighed for at varme hinanden, samtidig med at du får bevægeligheden fra en handske. Denne slags luffe giver dig også et bedre greb på staven, hvilket især er vigtigt for din ydeevne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser