×
Menu

Herre Ski Undertøj / Thermo

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Type

Termoundertøj til herre

Termisk undertøj er vigtigt for at holde dig varm, når du racer ned af pisterne eller på de XC ture i fjeldet. Et sæt af lange underbukser med termiske evner, vil holde dig varm og tør hele dagen, så det eneste du skal tænke på er et have det sjovt.

Et typisk sæt af termoundertøj består af en langarmet trøje med et sæt lange underbukser. Dette lag af tøj hedder bundlaget, og er det lag, der sidder tæt til kroppen. Det har den opgave at holde dig varm og tør når du er ude i sneen.

Nøglen til succes

Det er vigtigt at vælge termoundertøj, som er lave af enten syntetisk stof, merinould eller silke, hvis du vil være tør og varm. I forhold til langt undertøj som er lavet er bomuld, er termoundertøj, som er lavet af de overnavnte matrialer, fugtafgivende, hvilket betyder at de tørrer hurtigere end “normalt” undertøj.

Det er også muligt at få et sæt termoundertøj som består af termo t-shirt og et par shorts. Dette sæt er godt til langrend, rulleski, cykling, løb, alpinski og rulleskøjtning.

På denne side, finder du er bredt udvalg af termoundertøj, der er designet for herre, hvilket betyder større størrelser i forhold til termoundertøj til damer.

Det vil virke

Brug af et sat termisk undertøj er det ikke kun for de der er ude i sneen på ski. Hvis du er til udendørs sport, eller måske arbejder udendørs i efteråret eller vinter, er termoundertøj også et must-have.

SkatePro