×
MENU

Dame undertøj / mellemlag

  Filter
Mærker
Størrelse
Type

Undertøj / mellemlag til kvinder

Når du er på vej ud til en dag med skiløb på bjerget, spiller termoundertøj en vigtig rolle i at holde dig varm og tør - det er et nøgleelement i opskriften for en succesfuld dag ude på pisterne.

De fleste sæt termoundertøj består af et par long johns og en lang trøje, som skaber baselaget af skitøjet. Dette lag er ved siden af din hud og dets primære funktion er at lede sved og fugt væk fra din hud og at regulere din kropstemperatur - dette sørger for, at du altid er varm og tør.

Varm og tør for en lang dag på bjerget

Alt det lange undertøj i denne kategori er specielt designet til kvinder med en strammere pasform end termoundertøj til mænd.

Det lange undertøj du finder på denne side, er designet til at transportere sved væk fra din hud, hvilket betyder, ar termoundertøj tørrer meget hurtigere end "konventionelt bomuld" og derfor reducerer det risikoen for, at du bliver våd og kold. Vi anbefaler at vælge termoundertøj, som er lavet af enten syntetisk stof, merino uld eller silke.

Noget af det lange undertøj som du vil finde i denne kategori, er endda lavet med ripper i knæene og anklerne for en bedre pasform og komfort, når du er er ude og have det sjovt.

Sørg for at du bringer et par ekstra sæt af ski-mellemlag, hvis du skal på skiferie. Dit lange undertøj vil have brug for at blive vasket efter et par dage på grund af hygiejniske årsager - og lugt.