Vinterudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Langrendsbukser

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn

Langrendsbukser: holder dig varm, tør og fri til at yde dit bedste

Nå, hvad skal du have på, når du står på ski? Tja, det kommer an på hvilken slags ski, du skal stå på. Hvis du skal bruge dagen på bjerget med dine langrendsski, har du brug for et par langrendsbukser.

Disse bukser ligner løbebukser, og der er også mange ligheder mellem løbebukser og langrendsbukser. Men hvordan vælger du, hvad du skal have på, når du står på ski? Tja, der er lidt forskellige ting, du skal tænke over.

Et godt par langrendsbukser er velformede i alle leddene, så du kan bevæge dig med både frihed og komfort. Og sidste men ikke mindst skal de hjælpe dig med at holde dig varm og tør. Fronten af bukserne består ofte af vindblokkerende stof, som sørger for, at vinden ikke køler dig ned.

Bagsiden af bukserne er normalt lavet af elastisk og åndbart stof, som gør det muligt for fugt fra dine basis mellemlag at fordampe. Hvis vejret er meget koldt, kan du også få thermo langrendsbukser.

Alle langrendsbukser, som du finder i denne kategori, er lavet af kvalitetsstof af nogle af de bedste brands på markedet.

Puste-testen

Hvis du vil teste, om dine langrendsbukser blokerer vind, kan du lave "puste-testen". Tag dine bukser, hold stoffet tæt på din mund og pust hårdt. Hvis bukserne er vindblokerende, burde du ikke kunne mærke det gennem stoffet.