×
MENU

Gear

Ekstremsportsudstyr og andre sjove ting

Vi kender alle følelsen. Du sidder og kigger rundt på nettet og pludseligt falder du over en gadget eller noget ekstremsportsudstyr, som får dig til at tabe kæben. Her hos SkatePro kender vi følelsen rigtig godt, og når det sker, så prøver vi at få produktet ind i vores sortiment og det er i denne kategori at du typisk ville finde denne type af produkter.

Kængurustylter, Segways og andre elektroniske fartøjer, udendørs legetøj og drift trikes, er blandt vores nuværende sortiment - Men eftersom denne kategori er meget dynamisk, anbefaler vi at du kigger forbi engang i mellem.

Den mest populære underkategori i denne sektion, indeholder vores forskellige fartøjer til personlig transport. Vi forventer at udvide denne kategori endnu mere inden for den nærmeste fremtid, eftersom markedet for personlig elektronisk transport har boomet.

Både hypet og tidløst legetøj

Vi har også Diaboloer fra forskellige i mærker i forskellig kvalitet, eftersom diaboloen er noget af det mest tidsløse legetøj der findes og de har været populære i mange generationer. Det er også i denne kategori at du finder forskellige ramper, jumps og graind rails til skating relaterede sportsgrene. Hvad end du er skateboarder, longboarder, blader, løbehjuls eller BMX køre, har vi udstyret til din helt egen skatepark.

Men hvad med kængurustylten? Dette stykke klassiske ekstremsportsudstyr har gennemgået en massive renæssance i løbet af de sidste par år og er blevet opdateret så meget, at brugeren nu kan lave kæmpe hop og flips.

e-mærket