×
Menu

SUP paddles

Værd at vide

Dit SUP 'ror'

Du kan købe det bedste board i verden, men uden en ordenlig SUP paddle, kan alene dit boards potentiale ikke få dig særlig langt. Man kan sige, at den bedste SUP paddle, er den som gør dit arbejde lettest. Alt afhængigt af dit behov, kan det "arbejde", din SUP paddel skal lave variere.

Hvis du primært sejler på stille vand, bør du kigge efter en let SUP paddel, med den rette vinkel og overflade. Hvis dette er på plads, vil det resultere i effektive og kraftfulde tag.

Hvis du ejer et dele board, som hele familiens skiftes til at bruge, bør du vælge en SUP paddel, som er justerbar og holdbar.

Hvilket materiale skal min SUP paddel være lavet af?

Som med det meste surfer gear, er paddle board padler lavet i forskellige materialer.

Fordelene ved en Kulfiber SUP paddel er ydeevne og letvægt. Kulfiber padler findes både i justerbare og ikke justerbare versioner. Hvis dit mål er at minimere vægt, bør du vælge en ikke justerbar kulfiber SUP paddel.

Hvis du har et beskedent budget, vil en Aluminium SUP paddel måske være det rigtige valg.

En træ paddel er som regel lavet i en one-piece konstruktion. Dette giver et klassisk look og et lettere design. En træ SUP paddel koster lidt mere, men ser til gengæld også mere stilet ud og kan også bruges som vægdekoration.

Fiberglas er det rette valg hvis du leder efter en paddle board paddle, som balancere pris og ydeevne. Et alsidigt og let materiale.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser