×
Menu

SUP paddles

  Filter
Mærker

Værd at vide

En SUP paddle til dit vandeventyr

En paddleboard paddle er vigtig, både til at padle, balancere og styre din SUP. Du har kun brug for én paddle og med den rigtige teknik og rigtige paddle længde, er du godt begyndt. Når du køber en ny paddle til paddleboarding, er der nogle ting, du bør overveje. Den vigtigste er længden. Hvis du læser videre, sørger vi for at du kommer på rette vej.

Hvilken størrelse paddle bør jeg have til min SUP?

Længden på din SUP paddel afhænger af hvilken type paddling, du gerne vil dyrke. Rekreationel stand up paddling er den mest almindelige. Her bør padlen være omkring 20 cm højere end dig. Paddles til surfing er ofte kortere, mens race paddles normalt er længere.

En justerbar SUP paddle er et udemærket valg til rekreationel paddling eller til en familie. Længden kan nemt justeres, så den inden for få sekunder passer til både høje og lave personer.

Udover længden kan materialet på din paddle også påvirke både præstationen og prisen. Padler af aluminium er venlige ved pengepungen og sørger for det basale, mens padler af kulfiber eller træ er bedre til race og mere erfarne paddlers.

En anden essentiel del til paddleboard er leashen. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du altid have den spændt. Se vores udvalg af leashes her - Leashes til SUP boards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser