Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

BMX Hjelme

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hvad er en BMX hjelm?

BMX hjelme er designet specifikt til at beskytte dit hoved, uanset hvilken stil du dyrker indenfor BMX. BMX hjelme kan ofte holde til lidt mere end andre hjelme, så de kan klare at blive brugt til freestyle BMX.

Det er noget af det aller vigtigste, at du har hjelm på, når du kører BMX. Det bør være noget af det første beskyttelsesudstyr du anskaffer dig, og du bør have den på hver gang du kører. BMX hjelme sikrer ikke alene dit hoved mod skader, men giver dig også ekstra selvsikkerhed, uanset hvilken type BMX du kører. For at hjelmen kan virke, er det vigtigt, at du bruger en hjelm, der sidder tæt omkring dit hoved.

Hvordan vælger jeg den rette BMX hjelm?

Den rette type hjelm afhænger af din stil på BMX. De mest almindelige typer er de såkaldte open face-hjelme og full face-hjelme. Open face-hjelme har det klassiske skate look, og de bruges almindeligvis til freestyle BMX. Deres cool og slanke designs betyder, at de bliver brugt i rigtig mange forskellige sportsgrene. Deres design, som er bygget op omkring en hård skal, giver en særligt holdbar og let hjelm.

BMX full face-hjelme giver mere beskyttelse end en open face-hjelm, men samtidig er de også ofte meget tungere og dyrere. Disse hjelme bruges typisk til race BMX og beskytter både ansigtet og hovedet.

Bliv helt klar til dine BMX udfoldelser med vores udvalg af beskyttelsesudstyr til BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser