Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skateboard rygsække og tasker

  Filter
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvad er en skateboard-rygsæk?

Skateboardrygsække er praktiske til at opbevare alt sit skateudstyr. Som skater har man et bredt udvalg af rygsække at vælge imellem, da mange af de store brands producerer deres helt eget udvalg af tasker, som er lavet specielt til skateboarding og skateboard-udstyr. Disse tasker er ofte lavet til at være behagelige at have på, mens man står på skateboard. På indersiden har de ofte mange forskellige rum og lynlåslommer, så som hjælper med at holde en god orden nede i tasken.

Udover skaterrygsække i almindelige størrelser kan du også få bæltetasker, snoreposer kan du også finde mindre taljetasker, snoreposer samt større duffel og sportstasker til skateboarding. Husk at skaterrygsække ikke kun er til skateparken! De fleste af rygsækkene er alsidige og lavet af polyester, hvilket betyder, at de er af en høj kvalitet, som også kan fungere godt til almindelig hverdagsbrug.

Hvordan opbevarer du dit skateboard på en rygsæk?

Mange af de moderne skateboard rygsække er lavet med stropper på taskens yderside, som er beregnet til at fastgøre sit skateboard på tasken. Hvis din taske ikke er designet med den slags stropper, kan du altid bruge et par elastikremme til at fastgøre dit skateboard til taskens ydre. Og så er der naturligvis den gode og gennemtestede metode, hvor du simpelthen placerer dit board mellem taskens skulderremme og din ryg. Her er det en god idé at vende dit griptape ind mod tasken.

Er du mere til inline skating? Se vores udvalg af tasker til rulleskøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser