×
Menu

Skateboard rygsække og tasker

  Filter
Mærker

Hav dit board med dig på en sikker måde

Skateboardrygsække er komfortable og samtidig en praktisk måde at transportere dit board, når du er på farten. Det er ikke kun en fed måde at transportere dit board, men det lader dig også have dine hænder fri.

Mange af vores skateboardtasker har stropper og spænder specielt designet til at holde skateboards, som lader dig bære dit board sikkert når du bevæger dig rundt om i landet til dit favorit spot, din lokale skate park eller en længere rejse.

Udover at være designet til at holde skateboards så er mange skateboardrygsække, som du finder i denne kategori også funktionelle som normale rygsække, hvilket gør dem egnet til skoletasker, og mange af dem kommer med rum til bærbare computere, bøger og papir. På denne måde kan du medbringe dit skateboard i skole, så du kan skate med dine venner i skolegården.

At rejse med et longboard

Du kan også holde dit longboard med en skaterygsæk, men i denne kategori, finder du også en samling af tasker, der er specielt designet for at transportere longboards. Du kunne overveje at bruge denne type taske, hvis du skal ud på en længere rejse med dit longboard.

I vores samling af skateboardrygsække og skateboardtasker, finder du et bredt udvalg af farver, designs, former og størrelser. Vi har tasker fra brands som Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Shoes, Decent, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sector 9 Sushi, Vans, Volcom, Voltage og mere.

Vi tilføjer hele tiden flere seje tasker til vores samling for at være sikker på, at du altid får de nyeste og bedste skateboard rygsække at vælge mellem.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser