×
Menu

Touring ski

  Filter
Mærker
Længde
Talje

Værd at vide

Ski touring ski er gode all-around

Leder du efter en fantastisk all-around ski, hvor du kan kombinere stilarter som alpine, langrend, telemark, randonnee og backcountry? Alpine touring ski tilbyder det bedste af alle verdener, så du behøver kun et par ski.

Touring skiløb handler om at rejse både op og ned ad bjerget, uden at du behøver at tage dine ski af. Denne form for skiløb er både en alpin og langrends disciplin.

Når du besøger til skisportsstederne, kan du nemt bruge dine alpine tour ski på de præparerede piste. Ski touring ski er gode, både på pisten såvel som off-piste. Bare lås hælen fast, og du vil være good to go.

Hvis du ønsker at komme ud og nyde naturen, kan du tage dine alpine tour ski med ud og køre ved siden af langrendssporet, såvel som i den dybe puddersne. Med alpine touring ski har du en god mulighed for at opleve baglandet. De løse hæle og de brede ski giver dig mulighed for at gå hvor som helst.

Touring ski udstyr

Til alpine touring, har du brug for specielt udstyr til at hjælpe dig med at komme op og ned ad bjerget. Vi har en bred vifte af touring ski, bindinger, stave og feller i vores sortiment.

At gå opad et bjerg med ski på er hårdt arbejde. Når du bevæger dig nedad, vil du have, at skiene skal blive på toppen af ​​sneen, for at svinge og holde dig i bevægelse. Det er derfor, du bør vælge ski, der er brede nok til at flyde, men stadig letvægt for at gøre stigningen nemmere.

For at forhindre dig i at glide baglæns på dine ski, bruges feller, når du går op ad bjerget. Fellerne skal monteres på skienes bund.

Du kan gå med dine ski på, på grund af de specielle tour bindinger. Bindingerne på alpine touring ski er lavet, så du vil kunne løfte hælen, mens tåen stadig er fastgjort til skiene. Du finder vores udvalg af bindinger her.

Da du skal kunne løfte hælen for at bevæge dig fremad, er meget fleksible støvler en fordel. Du vil finde vores udvalg af alpine skistøvler her.

Touring skiløb tager dig op og ned, over bjergene. Vi foreslår, at du bruger justerbare skistave! Derved har du mulighed for en længere stav til stigningen og en kortere stav til nedstigningen eller to forskellige længder når du skal krydse bjerget.

Du bevæger dig rundt i den vilde natur, så du skal også bruge sikkerhedsudstyr til dig selv og dine venner. Læs om sikkerhedsudstyr her.

Alpine ski touring på budget

Du kan bruge dine gamle alpine ski! Er du i tvivl om alpine ski touring er noget for dig? Få dig et par feller og tour skibindinger, der passer til din gamle ski og gi det et skud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser