×
Menu

Inliner hjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Kuglelejer og spacers
Kugleleje præcision

Værd at vide

Inliner hjul af PU-gummi

Langt de fleste inliner hjul er fremstillet af polyurethan (PU), som er en type gummi, der er slidstærkt og samtidig giver et godt vejgreb. Med inliner hjul af PU-gummi er det kun småpartikler, der slides af, når man bruger hjulet. Det gør hjulet slidstærkt og holdbart i modsætning til plastikhjul, som i højere grad også påvirkes af miljø og har større tendens til at revne. Hos SkatePro fører vi kun hjul til inliners af PU-gummi, så du får nogle hjul af høj kvalitet.

Hjul inliners - Størrelse til fitness, bykørsel m.m.

Alle inliner hjul har en bredde/tykkelse på 24 mm, så du kan roligt regne med, at hjulene vil passe dine inliners, når du skal skifte dem ud til nogle nye. Diameteren på hjulet skal dog passe til den specifikke stil, du ønsker at køre. Du bør også forsikre dig om, at klingen tillader den ønskede diameter. For hjul gælder det, at:

  • jo større hjuldiameter, jo nemmere bliver det at holde farten.
  • jo mindre hjuldiameter, jo mere manøvredygtig bliver rulleskøjterne.

Vi anbefaler følgende størrelser:

  • Bykørsel / almindelig skating: 80-84 mm
  • Fitness skating: 90-100 mm og eventuelt 110 mm.
  • Speed skating: 90-125 mm
  • Rullehockey: 72-80 mm

Hvis du vil vide mere om hjul til inliners og begreber såsom durometer, vejgreb og rebound, kan du læse vores guide Hjul - forstå begreberne.

Bemærk:
Det vil fremgå af specifikationerne på produtksiden, om inliner hjulene sælges med eller uden kugleleje og antal pr. pakke.

SkatePro