×
Menu

Mini BMX Cykler

Der er ikke nogen produkter i denne kategori.

Værd at vide

Hvad er en mini BMX cykel?

Mini BMX cykler kendetegnes ved de meget små stel og tykke, buttede hjul. På trods af deres beskedne størrelse er cyklerne bygget til at holde til hårde belastninger, så man kan dyrke ægte freestyle BMX på dem.

Ligesom BMX i almindelige størrelser er stellene på mini BMX lavet af Chromoly stål eller hi-ten stål, så cyklerne er robuste og holdbare. Styret er cirka samme størrelse som styret på freestyle- og race BMX cykler. Derfor har mini BMX cykler et unikt look, der gør det muligt at skille sig ud i skateparken.

Forskelle på Mini BMX og almindelig BMX

Den største forskel er dækkene. Mini BMX-dæk har en diameter på 10 tommer, hvorimod det typiske freestyle-dæk har en diameter på 20 tommer. Den mindre diameter betyder at cyklens tyngdepunkt holdes tættere på jorden.

Samtidig er dækmønsteret designet til at give et godt vejgreb, uanset om du kører dirt track eller udfører tricks i skateparken. På grund af de tykke hjul kommer de fleste mini BMX uden bremser.

Fordelene ved at have en Mini BMX

Du vil helt sikkert ikke fortryde, at have investeret i en mini BMX. Cyklerne er alsidige og velegnede til alle miljøer, hvilket betyder, at du både kan køre dirt track, street og park. I og med at det er hensigten at mini BMX skal være meget små, behøver du ikke at bekymre dig om, at du eller dit barn vokser fra det.

Har du allerede en mini BMX, og vil du gerne sikre dig, at den forbliver i top stand? Tjek vores Mini BMX monterings- og vedligeholdelsesvejledning.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser