×
Menu

Ishockey skøjter

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Inderstøvle detaljer
Udskiftelige klinge

Værd at vide

Materialer og egenskaber på ishockey skøjter

Det kan ikke være nogen overraskelse, at når du spiller ishockey, har du brug for ishockey skøjter, der er både stærke, stive og optimeret til hurtig acceleration, stop og sving. I denne kategori finder du vores brede sortiment af både herre ishockey skøjter og dame ishockey skøjter, da ishockey skating normalt er unisex.

Ishockeyskøjter er kendetegnede ved at have god ankelstøtte og en let buet klinge, der gør det muligt at komme op i høj hastighed og manøvrere hurtigt. Desuden har de et robust design, og de fleste modeller har snørebånd i stedet for spænder.

De fleste ishockey-skøjter er lavet af PU-læder og plast. PU læder er ikke helt så fleksibelt som ægte læder, til gengæld er materialet meget holdbart og stærkt. Når du spiller ishockey, bliver dine ishockeyskøjter udsat for mange slag og stød fra andres stave, pucken eller ved sammenstød med andre spillere, derfor skal skøjterne være stærke, så de kan beskytte fødderne bedst muligt.

Klingerne har mange funktioner, da de skal bruges til at skabe fremdrift men også til at bremse med. Desuden gør klingerne det muligt at sætte af og dreje lynhurtigt. Ishockey-skøjter bør være hurtige, men det er mindst lige så vigtigt at de er gode at manøvrere med. Skal du bruge dine ishockeyskøjter til mere seriøst brug (ugentlig ishockey træning i din klub og dermed rigtig mange slibninger), anbefaler vi hockey skøjter med en rustfri klinge, da denne type klinge har en længere levetid end andre og kan klare mange slibninger.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser