×
Menu

Ishockeyskøjter

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Inderstøvle detaljer
Udskiftelige klinge

Værd at vide

Komfortable ishockeyskøjter bygget til performance

Ishockeyskøjter er bygget til at kunne holde til den intensitet, der kendetegner ishockey. De findes i mange forskellige designs og prisklasser, men de er allesammen lavet af robuste materialer, der giver ankelstøtte og beskyttelse imod hockeystave, pucke og andre skøjteløbere. Der findes ikke hockeyskøjter til mænd og kvinder, da de er lavet som unisex-modeller.

Hvilke hockeyskøjter er gode til mig?

Hvilke ishockeyskøjter der er bedst, vil være forskelligt fra person til person. Når du skal vælge et nyt par, er der en række faktorer, du skal tage højde for.

Dine egne fødder

Du skal tage højde for om du har brede eller smalle fødder, om du er hulfodet eller platfodet - eller om du har andre trykpunkter, der kan betyde, at en varmeformbar skal kan blive nødvendigt. Ofte laver skøjteproducenterne støvlerne i forskellige bredder. De bruger en simpel skala med bogstaverne C, D, R, E, EE, der indikererer bredden fra smal til bred. Denne information, finder man almindeligvis i skøjternes størrelsesguides og produktspecifikationer.

Størrelser på hockeyskøjter

Når du skal vælge størrelsen på dine skøjter, kan du altid bruge din skostørrelse som indikation, men den mest præcise metode er klart at bruge mondopoint. Dette betegner længden af din fod i milimeter, og de fleste producenter inkluderer dette mål i deres størrelsesguides. Et par hockeyskøjter skal sidde stramt, tæt og komfortabelt omkring hele din fod for at give maksimal kontrol.

Hvor ofte skal du bruge skøjterne

Det er også vigtigt at tage højde for, hvor ofte du spiller, og hvilket niveau, du spiller på. Dem der spiller for sjov i fritiden vil ofte foretrække en blød støvleskal, da det er mere komfortabelt, mens en erfaren spiller på højt niveau foretrækker hårde støvleskaller, da det giver bedre kontrol og energioverførsel. Hvis du regner med at bruge skøjterne 2-3 gange om ugen, er det en god idé at have en klinge i rustfrit stål, da de er lette at slibe.

Hvis du leder efter et par skøjter, der ikke skal bruges til at spille ishockey, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af fritidsskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser